Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ξεκάθαρο μήνυμα του Μεντιλίμπαρ στους παίκτες: «Δεν θέλω ούτε λέξη για τελικό»

Ξεκάθαρο μήνυμα του Μεντιλίμπαρ στους παίκτες: «Δεν θέλω ούτε λέξη για τελικό»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε στους παίκτες του, θέλοντας να βάλει τέλος στους πανηγυρισμούς, ενόψει της δύσκολης ρεβάνς με την Βίλα στο Καραϊσκάκη

Ο Ολυμπιακός πέρασε με θριαμβευτικό τρόπο από το Βίλα Παρκ, στον πρώτο ημιτελικό του Conference League, επικρατώντας με 4-2 της Άστον Βίλα.

Ήταν αναμφίβολα μια τεράστια νίκη κι ένα μεγάλο βήμα για την υλοποίηση του στόχου, την πρόκριση δηλαδή στον τελικό της διοργάνωσης, που θα διεξαχθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν όπως προαναφέραμε το μεγάλο βήμα αλλά χρειάζεται ένα ακόμα, στη ρεβάνς στο Καραϊσκάκη, το βράδυ της 9ης Μαΐου.

Και ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ξέρει πολύ καλά ότι η δουλειά δεν έχει τελειώσει και φρόντισε να στείλει το μήνυμα στους παίκτες του.

Ο πολύπειρος τεχνικός της ομάδας του λιμανιού μίλησε στους «ερυθρόλευκους» μετά την μεγαλειώδη νίκη τους στην Αγγλία και είπε τα πράγματα με το όνομα τους.

«Κάναμε μεγάλη προσπάθεια και πετύχαμε μια μεγάλη νίκη. Πανηγυρίσαμε, το χαρήκαμε αλλά εδώ τελειώνουν οι πανηγυρισμοί και το πάρτι.

Δεν έχουμε περάσει και όλοι πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στη ρεβάνς που θα γίνει στην έδρα μας, γιατί η αντίπαλός μας είναι μεγάλη ομάδα και θέλει να βγάλει αντίδραση.

Θα έχετε δύο μέρες ρεπό, για να ξεκουραστείτε αλλά θέλω να σας ζητήσω κάτι. Να είστε προσεκτικοί και να έχετε το μυαλό σας στη ρεβάνς με την Άστον Βίλα και όχι στον τελικό.

Δεν θέλω ν’ ακούσω κουβέντα για τελικό, ούτε μια λέξη. Ξεχάστε τον τελικό γιατί δεν έχουμε προκριθεί. Αν πετύχουμε τον μεγάλο στόχο και τα καταφέρουμε, θα έχουμε πολλές μέρες για να πανηγυρίσουμε.

Σας ζητάω λοιπόν να έχετε στη σκέψη σας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι γιατί όλοι καταλαβαίνουμε πόσο αποφασισμένη θα έρθει στην έδρα μας η Άστον Βίλα.

Χαρήκαμε πολύ με την μεγάλη νίκη που πετύχαμε στην Αγγλία αλλά μέχρι εδώ. Η γιορτή τελείωσε και τώρα πρέπει να προετοιμάσουμε το μεγάλο ματς στην έδρα μας.

Εκεί θα κριθεί η πρόκριση και πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, όπως ήμασταν και σήμερα. Ξαναλέω μην κάνουμε το λάθος και θεωρήσουμε ότι περάσαμε στον τελικό, γιατί αυτό θα είναι πρόβλημα.

Είμαστε αφοσιωμένοι στη ρεβάνς και μόνο εκεί».

Ο Μεντιλίμπαρ είχε πολλούς λόγους να αισθάνεται ικανοποιημένος με την εμφάνιση της ομάδας του και καταστρώνει ήδη το πλάνο για την μεγάλη ρεβάνς με τους ‘Αγγλους το βράδυ της Πέμπτης.

Όλα όμως δείχνουν ότι ο «Μέντι» θ’ αναγκαστεί σε μια αλλαγή στην αρχική εντεκάδα της ομάδας του, καθώς το χτύπημα που δέχθηκε ο Ορτέγκα είναι…ζόρικο κι αυτή την στιγμή θεωρείται πολύ δύσκολο να προλάβει την δεύτερη «μάχη» με την αγγλική ομάδα.

θα γίνει βεβαίως μια μεγάλη προσπάθεια για να δώσει το «παρών» ο Αργεντίνος μπακ αλλά οι πιθανότητες δεν είναι πολλές.

Sports in

Καρεμπέ: «Δύο στα δύο! Ολυμπιακός και Ρεάλ Μαδρίτης»

Ο Κριστιάν Καρεμπέ μίλησε για τους τελικούς Champions League και Conference, όπου μετέχουν η Ρεάλ Μαδρίτης και ο Ολυμπιακός, αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024