Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μπρουκς: «Ελπίζω ο Ολυμπιακός να πάει Final 4 και να κατακτήσει το τρόπαιο» (vid)

Μπρουκς: «Ελπίζω ο Ολυμπιακός να πάει Final 4 και να κατακτήσει το τρόπαιο» (vid)

Δηλώσεις στο κανάλι της Euroleague έκανε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος βρέθηκε στο ΣΕΦ και παρακολούθησε από κοντά το Game 4 ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Μπαρτσελόνα.

Ο Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Μπαρτσελόνα με 34 πόντους διαφορά, επικρατώντας με σκορ 92-58 των Καταλανών και έκανε πολύ εύκολα το 2-2 στη σειρά των play offs της Euroleague.

Στο ΣΕΦ βρέθηκε και ο Ντιλόν Μπρουκς που είναι καλός φίλος του Ναζ Μήτρου- Λονγκ. Ο 28χρονος παίκτης των Χιούστον Ρόκετς χαρακτήρισε απίστευτη και με τρομερο πάθος την ατμόσφαιρα που βίωσε στην έδρα των «ερυθρόλευκων», ενώ ευχήθηκε στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα όχι απλώς να προκριθεί στο Final 4, αλλά και να κατακτήσει το πολυπόθητο τρόπαιο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ: «Ήταν απίστευτη. Το γήπεδο ήταν γεμάτο ενέργεια και ασταμάτητο πάθος. Πραγματικά φανταστική ατμόσφαιρα».

Για το αν παρακολουθεί παιχνίδια της Euroleague από τις ΗΠΑ: «Μερικοί συμπαίκτες μου, όπως ο Μαριάνοβιτς και ο Λάντεϊλ, έπαιζαν στην Ευρωλίγκα. Βλέπαμε συχνά παιχνίδια νωρίς το πρωί».

Για το τι προβλέπει ενόψει Final 4: «Πραγματικά δεν ξέρω. Κάθε παιχνίδι είναι τόσο έντονο. Ελπίζω ο Ολυμπιακός να προκριθεί στο Final 4 και να κατακτήσει το τρόπαιο».

Sports in

Καρεμπέ: «Δύο στα δύο! Ολυμπιακός και Ρεάλ Μαδρίτης»

Ο Κριστιάν Καρεμπέ μίλησε για τους τελικούς Champions League και Conference, όπου μετέχουν η Ρεάλ Μαδρίτης και ο Ολυμπιακός, αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024