Παρασκευή 17 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αλεξανδρής για Ρέτσο: «Δίνει την ψυχή του για τον Ολυμπιακό» (pic)

Αλεξανδρής για Ρέτσο: «Δίνει την ψυχή του για τον Ολυμπιακό» (pic)

Ο Αλέκος Αλεξανδρής αποθέωσε τον Παναγιώτη Ρέτσο μετά την εμφάνισή του στο ιστορικό «διπλό» του Ολυμπιακού στο «Villa Park».

Αφού πρώτα ύψωσε ασπίδα προστασίας στον Παναγιώτη Ρέτσο για την κριτική που δέχθηκε μετά το παιχνίδι με την Φενέρμπαχτσε στο «Γ. Καραϊσκάκης», τώρα ο βετεράνος επιθετικός που έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία του Ολυμπιακού, Αλέκος Αλεξανδρής, αποθέωσε τον Έλληνα αμυντικό των Πειραιωτών για την χτεσινοβραδινή (2/5) του εμφάνιση στο «Villa Park».

Ο Αλεξανδρής με ποστάρισμα στα social media, συνοδευόμενο από μία φωτογραφία του Ρέτσου πιτσιρικάς, στις ακαδημίες του Ολυμπιακού, αποθέωσε τον 25χρονο -πλέον- αμυντικό και κάλεσε όσους τον… αμφισβητούν να τον αποθεώσουν και να τον σεβαστούν.

Ο Αλέκος Αλεξανδρής μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον διεθνή αμυντικό του Ολυμπιακού.

Η ανάρτηση του Αλεξανδρή:

«Από 9 χρονών στο Ρέντη. Τον ταπεινώσατε, τον χλευάσατε κι όμως το παιδί αυτό δίνει τη ψυχή του για τον Θρύλο. Αποθεώστε τον τώρα και να σέβεστε», έγραψε χαρακτηριστικά ο βετεράνος επιθετικός και πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού.

Αλεξανδρής

Όσα είχε γράψει μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Φενερμπαχτσέ: «Ειλικρινά έχω αηδιάσει και απογοητευτεί με αυτή την ανθρωποφαγία εναντίον του Ρέτσου. Ο κάθε Ρέτσος είναι ζωντανό κύτταρο του οργανισμού του Ολυμπιακού και ως τέτοιο πρέπει να λογίζεται και να έχει τον σεβασμό του καθενός μας που υποστηρίζουμε την ομάδα. Ολα τα άλλα είναι απαράδεκτα. Σεβασμός στον κάθε παίκτη και στήριξη και αγάπη στο κάθε μέλος του Ολυμπιακού μας.

Ειλικρινά απογοητεύομαι γι αυτό που συμβαίνει και δεν με εκφράζει καθόλου όπως και σε πολλούς άλλους Ολυμπιακούς. Συνεχίζουμε όλοι σαν μια γροθιά για πρωτάθλημα και Ευρώπη. Κρατήστε τις ακρότητες στα σπίτια σας και όχι στον ναό».

Sports in

Ολοταχώς για sold-out η Φιορεντίνα στον τελικό του Conference League

Τα πέντε χιλιάδες εισιτήρια για τον τελικό του Conference League, έχουν ήδη εξασφαλίσει οι φίλαθλοι της Φιορεντίνα και πάνε φουλ για sold out.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 17 Μαϊου 2024