Παρασκευή 17 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο Κλοπ μίλησε για το μεγάλο «διπλό» του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα!

Ο Κλοπ μίλησε για το μεγάλο «διπλό» του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα!

Τι είπε ο Γιούργκεν Κλοπ για τον θρίαμβο του Ολυμπιακού στο Μπέρμιγχαμ…

Ο Ολυμπιακός… τρέλανε όλη την Ευρώπη με το μυθικό «διπλό» επί της Άστον Βίλα μέσα στο Μπέρμιγχαμ και βρίσκεται πλέον ένα βήμα μακριά από τον τελικό του Europa Conference League.

Ακόμα και στον Γιούργκεν Κλοπ έκανε εντύπωση το 4-2 της ελληνικής ομάδας μέσα στην Αγγλία! Ο προπονητής της Λίβερπουλ μίλησε για τον θρίαμβο των «ερυθρόλευκων» εν όψει του αγώνα πρωταθλήματος της Λίβερπουλ με την Τότεναμ και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο βαρύ πρόγραμμα στο οποίο καλούνται να ανταποκριθούν οι αγγλικές ομάδες με αφορμή την ήττα της Άστον Βίλα.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε ο Κλοπ:

«Βλέποντας την Άστον Βίλα να χάνει χθες το βράδυ σημαίνει ότι καμία αγγλική ομάδα δεν θα είναι σε ευρωπαϊκό τελικό, θα πρέπει να ρωτήσουμε, μήπως μειώνουμε την ένταση για τους παίκτες;», αναρωτήθηκε αρχικά ο Κλοπ για να συνεχίσει λέγοντας:

«Αν καμία αγγλική ομάδα δεν είναι σε ευρωπαϊκό τελικό, έχει πέσει η απόδοσή μας; Η Premier League είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο, δεν είναι υπερεκτιμημένο, οι παίκτες είναι καταπονημένοι. Κάποιος πρέπει να βοηθήσει τον κόσμο, κόψτε ένα παιχνίδι. Άλλα δύο παιχνίδια για το Champions League την επόμενη σεζόν και μπορείτε να κόψετε τα ημιτελικά δύο παιχνίδια του Λιγκ Καπ.

Λένε ότι πληρώνουν για να παίξουμε ποδόσφαιρο, αλλά δεν το βλέπω έτσι, το ποδόσφαιρο τους πληρώνει. Πρέπει να γίνεις ξανά μέρος του ποδοσφαίρου και όχι μόνο ο… στίφτης, αυτή είναι μια συμβουλή από έναν ηλικιωμένο άνδρα που είναι στην έξοδό του».

Sports in

Ολοταχώς για sold-out η Φιορεντίνα στον τελικό του Conference League

Τα πέντε χιλιάδες εισιτήρια για τον τελικό του Conference League, έχουν ήδη εξασφαλίσει οι φίλαθλοι της Φιορεντίνα και πάνε φουλ για sold out.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 17 Μαϊου 2024