Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» για τον τέταρτο τελικό της Α1 μπάσκετ Γυναικών.
Ο Ολυμπιακός προηγείται με 2-1, καθώς στο τρίτο ματς επιβλήθηκε με 61-53 στην αίθουσα 5 του ΣΕΦ και με νίκη «κλειδώνει» τον τίτλο για ακόμη μια φορά τα τελευταία χρόνια, που θα είναι ο τρίτος συνεχόμενος.
Να μείνει ζωντανός ο Παναθηναϊκός
Από την άλλη, οι «πράσινες μόνο με νίκη μένουν ζωντανές και στέλνουν τη σειρά σε πέμπτο ματς την Κυριακή (28/04, 15:00) στον Πειραιά. Το προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι αποτελεί μέχρι στιγμής τη μόνη νίκη για το «τριφύλλι» στη σειρά με 68-65.
Και οι δύο ομάδες έχουν τις δικές τους πρωταγωνίστριες. Στον Ολυμπιακό για μία ακόμα χρονιά πολύ καλούς τελικούς κάνει η Νικολοπούλου που είναι το κλειδί για τον ομάδα του Θάνου Νίκλα μαζί και με την Γουίλιαμς.
Ενώ για τον Παναθηναϊκό εκείνη που ξεχωρίζει είναι η Αμερικανίδα Τζασμίν Τζόουνς.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
LIVE: Ολυμπιακός ΟΝΕΧ – Καρλοβάρσκο. Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός ΟΝΕΧ – Καρλοβάρσκο για τον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» του CEV Cup. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 6HD.
Θέλοντας να «αποζημιώσουν» τους 374 οπαδούς που ταξίδεψαν στον Αρκτικό Κύκλο για να δουν την άθλια εμφάνιση κόντρα στη Μπόντο/Γκλιμτ οι παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι θα καλύψουν τα έξοδα των εισιτηρίων.
Ο μεγάλος πρωταθλητής του μήκους, Μίλτος Τεντόγλου, θα κάνει την πρεμιέρα του για το νέο έτος στην ημερίδα της Παιανίας το προσεχές Σάββατο 24 Ιανουαρίου.