Σοκ προκαλεί η νέα αυτοκτονία που σημειώθηκε στην Κρήτη με θύμα έναν άνδρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν σήμερα τα ξημερώματα σε περιοχή των Χανίων όταν μία γυναίκα βγήκε στην αυλή του σπιτιού της και είδε τον 55χρονο σύζυγό της νεκρό.
Ενημερώθηκε η ΕΛ.ΑΣ.
Ο 55χρονος με ένα κομμάτι σκοινί έφτιαξε μία θηλιά και κρεμάστηκε από ένα δέντρο που υπήρχε στην αυλή.
Άμεσα στο σημείο ειδοποιήθηκαν οι αρχές με τους διασώστες του ΕΚΑΒ να μην μπορούν να προσφέρουν κάποια βοήθεια στον άτυχο άνδρα καθώς είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή.
Για το συμβάν ενημερώθηκε η αστυνομία η οποία διερευνά την υπόθεση προκειμένου να αποσαφηνιστούν τα αίτια της αυτοκτονίας του 55χρονου.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.