Διακρίνεται μια δυστοκία συστημικών ΜΜΕ, που έθαβαν το σκάνδαλο των υποκλοπών, να καλύψουν σήμερα τη δικαστική απόφαση και τα παράγωγά της. Γιατί άραγε;
Μία τεράστια Ελληνική σημαία υψώθηκε στο λιμάνι της Χίου το μεσημέρι του Σαββάτου (23.03.2024) με αφορμή την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου.
Υψώθηκε συνοδεία εμβατηρίων της Φιλαρμονικής και με τιμές από το στρατιωτικό άγημα της 96 ΑΔΤΕ Χίου
Η Ελληνική σημαία, δύο ημέρες πριν την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, μεταφέρθηκε στο νότιο λιμενοβραχίονα συνοδευόμενη από πομπή των σπουδαστών της ΑΕΝ Μηχανικών Χίου.
Τιμές προς τη Σημαία απέδωσε στρατιωτικό άγημα της 96 ΑΔΤΕ Χίου, ενώ ιδιαίτερο τόνο έδωσαν και τα εμβατήρια της Φιλαρμονικής του δήμου του νησιού.
Στην ιδιαίτερη αυτή εκδήλωση, έδωσαν το παρών ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη και βουλευτής Χίου της Νέας Δημοκρατίας, Νότης Μηταράκης, εκπρόσωποι από την τοπική αυτοδιοίκηση, τις ένοπλες δυνάμεις και την εκκλησία.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.