Ο Γουίλιαμ Τροστ- Εκόνγκ επέστρεψε με θλάση τρίτου βαθμού από το Κύπελλο Εθνών Αφρικής και τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Νιγηρίας, προκαλώντας έναν ακόμα «πονοκέφαλο» στον ΠΑΟΚ, που έχει ξεμείνει από επιλογές στο κέντρα της άμυνας.
Ο Νιγηριανός που έχει υποστεί θλάση 3ου βαθμού, θα υποβληθεί σήμερα (27/2) σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση του τραυματισμού.
Πότε θα επιστρέψει
Η επέμβαση θα πραγματοποιηθεί στην Φινλανδία και κατόπιν θα δοθεί και το χρονοδιάγραμμα της επιστροφής του, με τον 31χρονο άσο να έχει λίγες πιθανότητες να προλάβει τους τελευταίους αγώνες του ΠΑΟΚ στην σεζόν.
Η απουσία του Τροστ-Εκόνγκ υπολογίζεται περίπου στους 3 μήνες. Φέτος ο Νιγηριανός αμυντικός έχει αγωνιστεί σε 22 παιχνίδια με την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.