Αγρότες: «Όσα περισσότερα τρακτέρ μπορούμε θα κατέβουν στην Αθήνα»
Ο λαός της Αθήνας να είναι δίπλα μας στις 20 Φεβρουαρίου, ζητούν οι αγρότες των μπλόκων
Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες των αγροτών για το προγραμματισμένο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιήσουν στην Αθήνα την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου με τρακτέρ, λεωφορεία και αγροτικά οχήματα, όπως αποφάσισαν στην πανελλαδική σύσκεψη των 50 μπλόκων στη Νίκαια της Λάρισας. Στόχος τους να κατεβάσουν στην Αθήνα όσο περισσότερα τρακτέρ μπορούν, αλλά και να έχουν στο πλάι τους τον αθηναϊκό λαό.
Την ίδια μέρα, οι αγρότες που δεν θα έρθουν στην Αθήνα, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αποκλεισμού τελωνείων και λιμανιών, ενώ πολύμορφη θα είναι η δράση τους σε κομβικά σημεία της χώρας.
Συμπαραστάτες στον αγώνα τους οι αγρότες θέλουν τους εργαζόμενους, τους φοιτητές, τους φορείς και γι’ αυτό το λόγο απευθύνουν κάλεσμα σε σωματεία και φορείς της Αθήνας να συμμετέχουν στο συλλαλητήρια της Τρίτης.
«Όσα περισσότερα τρακτέρ μπορούμε θα κατέβουν στην Αθήνα», δήλωσε ο Κ. Τζέλλας
Σημείο αιχμής για τους τους αγρότες που κλιμακώνουν τον αγώνα τους, είναι τα εφτά αιτήματα επιβίωσής τους και τα οποία έχουν προκύψει ενιαία από όλα τα μπλόκα.
Κάλεσμα τον αθηναϊκό λαό
«Όσα περισσότερα τρακτέρ μπορούμε θα κατέβουν στην Αθήνα», επισήμανε ο Κώστας Τζέλλας, πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας (ΕΟΑΣΚ), σε δηλώσεις του στην τηλεόραση του «ΑΝΤ1».
Κάλεσε δε, «όλο τον αθηναϊκό λαό να είναι δίπλα μας σε αυτό τον αγώνα γιατί είναι και δικός τους αγώνας, για να μπορούμε όλοι να έχουμε φθηνά και υγιεινά, ελληνικά αγροτικά προϊόντα».
Η κυβέρνηση, επισήμανε ο Κ. Τζέλλας, θα χρησιμοποιήσει όλα τα μέσα για να διαλυθούμε, να φύγουμε από τους δρόμους, να μη βγαίνουμε για να διαμαρτυρόμαστε. Ήδη, πρόσθεσε, εισαγγελείς απειλούν αγρότες στα σύνορα με εισαγγελικές παρεμβάσεις, προκειμένου να εκφοβίσουν τον κόσμο. Αυτό δεν περνά, συνέχισε ο Κ. Τζέλλας, γιατί τα προβλήματα είναι τόσο μεγάλα που δεν μας επιτρέπουν να κάνουμε πίσω. Όσο και να εκβιάζει, όσο και να προσπαθεί η κυβέρνηση υπογείως να διασπάσει το αγροτικό κίνημα δεν θα το καταφέρει.
- ΕΕ: Η Κομισιόν βλέπει ενδείξεις αφαίρεσης δεδομένων από την κυβερνοεπίθεση στο Europa.eu
- Τραγωδία στον Άγιο Ανδρέα Κυνουρίας: Δύο νεκροί από ηλεκτροπληξία σε βουλκανιζατέρ
- Ο Μανωλάς έπιασε το μικρόφωνο στο γλέντι του Πανναξιακού για την άνοδο (vids)
- Το Γεωπάρκο Μετεώρων στο παγκόσμιο δίκτυο της UNESCO
- Μαρινέλλα – Οι δύο κορυφαίοι καλλιτέχνες που θα εκφωνήσουν τους επικήδειους λόγους
- Ενοίκια: Τέλος τα μετρητά για την πληρωμή από 1η Απριλίου
- Η Τότεναμ κάνει «all in» για τον Ντε Τσέρμπι
- Στην Φιλανδία για τεχνογνωσία ο Δήμος Φυλής
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 30.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/paul-pastourmatzis-36plOdZK_uY-unsplash-315x220.jpg)


























![Ελαιόλαδο: Σε άνοδο οι εισαγωγές παγκοσμίως – Πώς μεταβάλλονται οι τιμές [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/20elaioladoo10-thumb-large-thumb-large-thumb-large-315x220.jpg)




















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442