Όσοι παίκτες του Άρη αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό έκαναν χαλάρωμα, ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν πλήρες πρόγραμμα εκγύμνασης, υπό τις οδηγίες του Άκη Μάντζιου.
Ο Γιακούμπ Μπράμπετς ανεβάζει ρυθμούς και συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης.
Αντίθετα, ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης ακολούθησαν οι Κουέστα και Τζούρασεκ. Οι δύο παίκτες παραμένουν αμφίβολοι για τον προημιτελικό Κυπέλλου της Τετάρτης (24/1) με τη Νίκη Βόλου στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και η συμμετοχή τους θα κριθεί ουσιαστικά στην προπόνηση της Τρίτης (23/1).
Αύριο, Τρίτη, οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα προπονηθούν το πρωί στο «Δασυγένειο» και μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης θα ανακοινωθεί η αποστολή του εντός αγώνα της Τετάρτης με τη Νίκη Βόλου.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:
«Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.
Στο σημερινό πρόγραμμα χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (αποθεραπεία για το πρώτο, ενεργοποίηση, ασκήσεις συναρμογής, passing game, ασκήσεις επιθετικής τακτικής και παιχνίδι τακτικής για το δεύτερο γκρουπ).
Οι Νέβεν Τζούρασεκ και Χουλιάν Κουέστα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ο Ζαν Ζουλ Εμβοντό έκανε θεραπεία και ατομικό, ενώ ο Γιακούμπ Μπράμπετς, που ανέβασε ρυθμό, συμμετείχε σε κομμάτι της προπόνησης.
Αύριο, Τρίτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το πρωί στο «Δασυγένειο» και μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης θα ανακοινωθεί η αποστολή του εντός αγώνα της Τετάρτης με τη Νίκη Βόλου (24/01, 18:00), στο πλαίσιο της φάσης των «8» του «Κυπέλλου Ελλάδας Βetsson» (1η Αγωνιστική) της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024».
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Σοσιεδάδ Αλεξ Ρεμίρο απάντησε στη φημολογία της μετακόμισής του στο «Καμπ Νου». Μίλησε και για τη σχέση του με τον Χοάν Γκαρθία, ο οποίος τον χαρακτήρισε «γάτα»