Πότε θα κάνουν πρεμιέρα στο Αυστραλιανό Οπεν ο Τσιτσιπάς και η Σάκκαρη (pic)
Ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Ματέο Μπερετίνι από την Ιταλία και η Σάκκαρη την Νάο Χιμπίνο από την Ιαπωνία.
Την προσεχή Κυριακή (14/1) ξεκινά το Australian Open με την Μαρία Σάκκαρη να κάνει ποδαρικό και μάλιστα στη Μελβούρνη, με τους διοργανωτές να ανακοινώνουν τα παιχνίδια που θα διεξαχθούν την πρώτη ημέρα της διοργάνωσης.
Το ταμπλό των γυναικών, στο οποίο βρίσκεται η Σάκκαρη, θα διεξαχθεί Κυριακή και Δευτέρα.
Δευτέρα και Τρίτη θα διεξαχθεί το άλλο μέρος του ταμπλό και μετά την Τετάρτη θα συνεχιστεί το πρόγραμμα με τον δεύτερο γύρο στο ταμπλό της πλευράς της Σάκκαρη, η οποία θα έχει και δύο ημέρες ξεκούρασης.
Στους άνδρες, Κυριακή και Δευτέρα θα γίνει το μέρος του ταμπλό με τον Στέφανο Τσιτσιπά. Το παιχνίδι του θα γίνει την Δευτέρα με τον Μπερετίνι και μετά την Τετάρτη στον δεύτερο γύρο, άρα ο Έλληνας τενίστας θα έχει μία μέρα ξεκούραση.
Κυριακή θα κάνουν πρεμιέρα και οι Τζόκοβιτς, Σίνερ, Φριτζ και Ρούμπλεφ στους άνδρες, αλλά και οι Σαμπαλένκα, Φερνάντες, Βοζνιάκι και Κρεϊτσίκοβα.

Η κλήρωση για Τσιτσιπά και Σάκκαρη
Ο Έλληνας τενίστας, θα αντιμετωπίσει στον πρώτο γύρο των Ιταλό Ματέο Μπερετίνι (Νο125), ο οποίος αν και έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς στο παρελθόν, παραμένει ένας ποιοτικός αντίπαλος. Αν ο Τσιτσιπάς προχωρήσει στο τουρνουά, τότε στον προημιτελικό είναι πιθανό να πέσει πάνω στον Νόβακ Τζόκοβιτς (No1), αφού οι δυο τους είναι στο ίδιο ταμπλό.
Από την άλλη, η Ελληνίδα τενίστρια θα αντιμετωπίσει στον πρώτο γύρο την Νάο Χιμπίνο (Νο92) από την Ιαπωνία. Ο δρόμος μέχρι τα προημιτελικά είναι σχετικά βατός για την Σάκκαρη και αν φτάσει μέχρι τις «8», τότε εκεί είναι πιθανό να την περιμένει η Κόκο Γκοφ (Νο3).
- Ο Γιασικεβίτσιους νευρίασε με ρεπόρτερ: «Πηγαίνετε σε σχολή δημοσιογραφίας;» (vid)
- Ο Καρέτσας έχει «τρελάνει» τους Ιταλούς: «Ο Βασιλιάς των ασίστ που θέλει η Μίλαν»
- Τι χρειάζεται ο Παναθηναϊκός για να βρεθεί στην τετράδα της Euroleague
- Οι παίκτες της Μαυριτανίας έκαναν σαν… τρελοί για τον Μέσι – Πήρε τη φανέλα του ο Κοϊτά (vid)
- Ο Μέσι κόντρα στα «κινέζικα»
- Συμφωνία Σπαλέτι – Γιουβέντους μέχρι το 2028
- «Ποια ομάδα της Euroleague είναι φαβορί για τον Χίφι το καλοκαίρι»
- Βεζένκοφ: «Είναι πολύ καλός προπονητής, αλλά εγώ δεν θα τον χαιρετούσα»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 28.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/daniil-silantev-MrdCtp7qsrM-unsplash-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442