Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι αντιδράσεις του στον πάγκο γίνονται συχνά αντικείμενο σάτιρας. Κάτι τέτοιο συνέβη και με την εκπομπή του Γιώργου Μητσικώστα, που έκανε viral ένα βίντεο με τη μίμηση του κόουτς του Ολυμπιακού.
Όπως έδειξε ο ίδιος ο Μπαρτζώκας γελάει με τα συγκεκριμένα κομμάτια του εαυτού του και έσπευσε να στείλει τις δικές του ξεχωριστές ευχές για καλά Χριστούγεννα.
Δείτε όσα είπε ο Μπαρτζώκας και το σχετικό βίντεο:
«Η αλήθεια είναι πως όλοι στην ομάδα και εγώ προσωπικά παρακολουθούμε τα σκετς που κάνεις και τα περισσότερα είναι πραγματικά απολαυστικά. Γελάω κυρίως με τον εαυτό μου. Σε εσένα και σε όσους παρακολουθούν αυτά τα βίντεο θα ήθελα να τους πω Κ.Χ.Κ.Χ.»
Το ταχίνι είναι μοναδικό κυρίως χάρη στην απλότητά του - και μέσα σε 30 λεπτά από την κατανάλωσή του, ο οργανισμός απορροφά τα θρεπτικά συστατικά του και εξασφαλίζει έτσι διαθέσιμη ενέργεια χωρίς να ταλαιπωρεί το πεπτικό σύστημα.
Η ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Survivors - Ξαναγράφοντας το μύθο της θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα Τζων Κασσαβέτης στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
LIVE: Άρης – Ατρόμητος. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άρης – Ατρόμητος για την 24η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από Novasports 2.
Μιχάλης Γρηγορίου και Ντούσαν Κέρκεζε έκαναν γνωστές τις 11άδες με τις οποίες Αρης και Ατρόμητος θα παραταχθούν στο Βικελίδης (7/3, 17.00) για το μεταξύ τους παιχνίδι.
Ο Ράφα Μπενίτεθ μίλησε για τις νίκες που έχει πετύχει η ομάδα του το τελευταίο διάστημα, το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, αλλά και για τη μάχη που ακολουθεί με την Μπέτις.