Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι αντιδράσεις του στον πάγκο γίνονται συχνά αντικείμενο σάτιρας. Κάτι τέτοιο συνέβη και με την εκπομπή του Γιώργου Μητσικώστα, που έκανε viral ένα βίντεο με τη μίμηση του κόουτς του Ολυμπιακού.
Όπως έδειξε ο ίδιος ο Μπαρτζώκας γελάει με τα συγκεκριμένα κομμάτια του εαυτού του και έσπευσε να στείλει τις δικές του ξεχωριστές ευχές για καλά Χριστούγεννα.
Δείτε όσα είπε ο Μπαρτζώκας και το σχετικό βίντεο:
«Η αλήθεια είναι πως όλοι στην ομάδα και εγώ προσωπικά παρακολουθούμε τα σκετς που κάνεις και τα περισσότερα είναι πραγματικά απολαυστικά. Γελάω κυρίως με τον εαυτό μου. Σε εσένα και σε όσους παρακολουθούν αυτά τα βίντεο θα ήθελα να τους πω Κ.Χ.Κ.Χ.»
Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ντέρμπι στη Λισαβόνα ανάμεσα στην Μπενφίκα και την Σπόρτινγκ, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1 και να χάνουν έδαφος στη μάχη με την Πόρτο για τον τίτλο.
Η Γκλάντμπαχ επιβεβαίωσε την ανοδική της πορεία και επικράτησε εκτός έδρας της Μάιντς με 1-0, με τους γηπεδούχους να μένουν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.
Καταιγιστικός ήταν ο Εργκίν Αταμάν στο flash interview μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Βαλένθια, καθώς υπογράμμισε ότι η ομάδα του έκανε λάθη και δεν άξιζε τη νίκη.