Η ατυχία χτύπησε την πόρτα της Μαριέλλας Φασούλα, καθώς υπέστη ρήξη χιαστού στον αγώνα της Αβενίδα με τη Βίρτους στην Μπολόνια για την EuroLeague Women. Η διεθνής σέντερ πέρασε με επιτυχία την πόρτα του χειρουργείου, προκειμένου να αποκαταστήσει τον τραυματισμό της και να ξεκινήσει στη συνέχεια αποθεραπεία.
Η ΕΟΚ με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ευχήθηκε περαστικά στη Φασούλα που αποτελεί σημαντικό μέλος για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.
Η Μαριέλλα Φασούλα ήθελε να πει ένα δημόσιο «Ευχαριστώ» στον γιατρό της αλλά και σε όλη την ομάδα. Δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο με τον Δρ. Διονύση Χίσσα.
Οι άνθρωποι με ουσιαστικές φιλίες ζουν περισσότερο και έχουν μικρότερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρδιοπάθεια ή εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με νέα έρευνα
Σύμφωνα με νέα μελέτη, μικρές αλλαγές στην καθημερινή κίνηση, όπως το πιο γρήγορο περπάτημα ή το ανέβασμα από τις σκάλες, μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την υγεία
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Ο Άλφα Ντιαλό είναι ένας παίκτης που δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Μονακό, όμως η ομάδα του Πριγκιπάτου έχει οικονομικά προβλήματα και δεν αποκλείεται να είναι διαθέσιμος το καλοκαίρι – Οι λεπτομέρειες του συμβολαίου του και γιατί μπορεί να γίνει η πιο «καυτή» περίπτωση του καλοκαιριού.