Σοκ έχει προκαλέσει στην Θεσσαλονίκη η υπόθεση της δολοφονίας μίας 42χρονης γυναίκας από τον πατέρα της.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο θάνατος της άτυχης γυναίκας προήλθε από πνιγμό.
Το έγκλημα ήρθε στο φως χθες το απόγευμα, όταν η 42χρονη εντοπίστηκε νεκρή από τον αδελφό της, στο διαμέρισμα όπου διέμενε η γυναίκα στην περιοχή των Συκεών.
Επί τόπου κλήθηκε ιατροδικαστής που διαπίστωσε τραύματα ασφυκτικού θανάτου στη σορό της.
Αναζητώντας τους οικείους της, οι αστυνομικοί βρήκαν λίγη ώρα αργότερα τον 69χρονο πατέρα της στο διαμέρισμά του στην Τούμπα.
Ο 69χρονος πατέρας της 42χρονης εντοπίστηκε με τραύμα στην κοιλιακή χώρα, το οποίο φέρεται να το προκάλεσε ο ίδιος στον εαυτό του με σκοπό να βάλει τέλος στην ζωή του.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.