Ο Νίκολας Λαπροβίτολα μίλησε για τη σημασία της νίκης της Μπαρτσελόνα επί του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, αλλά και τα στοιχεία που θα έχει η ομάδα του τη φετινή σεζόν.
Χαρακτήρισε το αποτέλεσμα οδηγό για τη συνέχεια των Καταλανών, την ώρα που ο ίδιος έκλεισε τον αγώνα σαν ένας από τους κορυφαίους, με 17 πόντους και 7 ασίστ, σε 28 λεπτά.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Πιστεύω πως δεν ήταν μια απλή νίκη. Είναι ένα ακόμη σημάδι των δυνατοτήτων που έχει αυτή η ομάδα. Ήμασταν εξαιρετικοί. Παίξαμε με την ίδια ένταση και σκληράδα με τον Ολυμπιακό μέσα στην έδρα του.
Θεωρώ πως αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο βήμα μπροστά για μας. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε με την ίδια ταπεινότητα και ενέργεια».
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ο Ολυμπιακός πέτυχε σημαντική επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ και ο κόσμος των Πειραιωτών βρέθηκε στο ΣΕΦ και αποθέωσε τον Μπαρτζώκα, τους παίκτες του, αλλά και τον Γ. Αγγελόπουλο που τους υποδέχθηκε.
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ με 21 πόντους (4/5διπ., 3/8τριπ., 4/4β.), 4ριμπ., 3ασ., 1κλ. και 23 στην αξιολόγηση, ήταν καταλυτικός για τον Ολυμπιακό σε ένα ακόμη ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 πόντους και 9 ριμπάουντ, όντας το «κλειδί» του Ολυμπιακού, όπως «μαρτυρά» και η επίδοσή του στο ranking της Euroleague.