Τροχαίο στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Καλαμάτας – Νεκρή γυναίκα μετά από ανατροπή οχήματος
Σύμφωνα με την Αστυνομική Διεύθυνση Αρκαδίας, στο τροχαίο υπήρξε εκτροπή και ανατροπή του ΙΧ αυτοκινήτου.
Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας (18/9) στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Καλαμάτας στην έξοδο για Τρίπολη με ένα όχημα, το οποίο κάτω από άγνωστες συνθήκες εξετράπη της πορείας του ανατράπηκε και είχε σαν αποτέλεσμα μία γυναίκα να χάσει τη ζωή της και ένας άνδρας να νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος.

Τροχαίο δυστύχημα στην Τρίπολη. Πηγή: (ΕΡΤ)
Το τροχαίο σημειώθηκε στο 157,5 χλμ. στο ρεύμα προς Αθήνα, στο ύψος της ΒΙΠΕ Τρίπολης όταν σύμφωνα με την Αστυνομική Διεύθυνση Αρκαδίας, υπήρξε εκτροπή και ανατροπή του ΙΧ αυτοκινήτου. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα η Τροχαία, το ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστική.
Δύο άτομα μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης

Τροχαίο δυστύχημα στην Τρίπολη. Πηγή: ΕΡΤ
Η Πυροσβεστική απεγκλώβισε δύο άτομα
Μάλιστα η Πυροσβεστική Υπηρεσία χρειάστηκε να προχωρήσει σε επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό δύο ατόμων. Στην επιχείρηση συμμετείχαν εννέα πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα.
Τραυματισμένοι απεγκλωβίστηκαν ένας άνδρας και μία γυναίκα από Ε.Ι.Χ. όχημα και παρελήφθησαν από ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β., έπειτα από εκτροπή του οχήματος στο 157χλμ. (στο ύψος της Τρίπολης) Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Καλαμάτας. Επιχείρησαν 9 #πυροσβέστες με 4 οχήματα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) September 18, 2023
Τα δύο άτομα όπως αναφέρει η ΕΡΤ μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της γυναίκας, ενώ ο άνδρας νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένος.
- Ιράν: Ο Τραμπ ξηλώνει κι άλλους αξιωματικούς μετά τον αρχηγό του στρατού ενώ απειλεί με χτυπήματα σε πολιτικές υποδομές
- Ιρανικές επιθέσεις σε Ισραήλ και Κουβέιτ
- Όλα μωβ: 12 τροφές πολύτιμες για τον οργανισμό μας
- Επιμένει η κακοκαιρία Erminio: Καταιγίδες σε πέντε περιοχές, θυελλώδεις άνεμοι και αφρικανική σκόνη
- ΥΠΑ: Αναταράξεις στην προμήθεια των νέων ραντάρ
- Σκάνδαλο Μάντελσον – Έπσταϊν: Emails για επίσκεψη 15χρονης
- Όταν τα ψέματα γίνονται τρόπος ζωής
- Μοριακές θεραπείες στοχεύουν στην αιτία των καρδιοπαθειών
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/nick-owuor-astro-nic-portraits-b25CZm2Nnco-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442