Δύσκολες στιγμές για την αγαπημένη Μπριζίτ Μπαρντό. Σύμφωνα με το BFMTV το οποίο επικαλείται δηλώσεις του συζύγου της, η πυροσβεστική έσπευσε στο σπίτι γιατί η σούπερ σταρ του γαλλικού κινηματογράφου παραπονιόταν εδώ και λίγες ημέρες για την πολλή ζέστη.
«Τα ασθενοφόρα πήγαν σε λάθος διεύθυνση», δήλωσε αρχικά ο σύζυγος της Μπριζίτ Μπαρντό. «Ήταν γύρω στις 9 το πρωί όταν η Μπριζίτ είχε δυσκολία στην αναπνοή. Ήταν πιο έντονη από ό,τι συνήθως, αλλά δεν έχασε τις αισθήσεις της. Ας το πούμε μια στιγμή αναπνευστικής σύγχυσης», είπε ο Μπερνάρ ντ’ Ορμάλ.
Η εύθραυστη υγεία στα 88 χρόνια της διάσημης ηθοποιού
Ο ίδιος εξήγησε ότι της χορηγήθηκε οξυγόνο στην «Μπεμπέ» και ότι η πυροσβεστική έμεινε εκεί για να την παρακολουθεί την πορεία της αναπνοής της για λίγη ώρα. «Ο σφυγμός της είναι εντάξει, η καρδιά της είναι εντάξει και η αρτηριακή της πίεση είναι καλή, αλλά τα πράγματα είναι ακόμη εύθραυστα», επεσήμανε ο σύζυγός της.
«Όπως όλοι οι άνθρωποι μιας συγκεκριμένης ηλικίας, δεν αντέχει άλλο τη ζέστη. Συμβαίνει στα 88, δεν πρέπει να κάνει περιττές κινήσεις που την κουράζουν», είπε μεταξύ άλλων ο Μπερνάρ ντ’ Ορμάλ, ο οποίος ήταν καθησυχαστικός, σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας