Ο Σέρχιο Ρίκο τα κατάφερε! Ο Ισπανός τερματοφύλακας της Παρί Σεν Ζερμέν έχει βγει από τη ΜΕΘ του νοσοκομείου όπου νοσηλευόταν μετά το πολύ σοβαρό ατύχημα που είχε με την πτώση του από άλογο και πλέον έχει ξεφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του.
Ο Ρίκο αναρρώνει στο δωμάτιο του νοσοκομείου και μάλιστα έστειλε και το πρώτο μήνυμά του μέσω social media, στο οποίο ευχαρίστησε τους πάντες που ανησύχησαν.
«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που με υποστήριξαν αυτές τις περίπλοκες μέρες. Συνεχίζω να παλεύω για την ανάρρωσή μου και κάθε μέρα γίνομαι καλύτερο. Νιώθω πολύ τυχερός, για άλλη μια φορά θέλω να σας ευχαριστώ όλους, ελπίζω να σας δω σύντομα», ανέφερε ο παίκτης της πρωταθλήτριας Γαλλίας.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.