Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Οι κινήσεις του Παναθηναϊκού μετά τον Σλούκα

Οι κινήσεις του Παναθηναϊκού μετά τον Σλούκα

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την ενίσχυση για την επόμενη σεζόν και μετά την απόκτηση Σλούκα κινείται για να ολοκληρώσει το ρόστερ του.

Ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει τη ριζική ανοικοδόμηση της ομάδας για την επόμενη σεζόν, έχοντας ήδη ολοκληρώσει πέντε μεταγραφικές κινήσεις, με τους «πράσινους» να κλείνουν σιγά σιγά όλα τα ανοιχτά μέτωπα, σε συνεργασία με τον Εργκίν Αταμάν. Και όλα πλέον παίρνουν μορφή, ειδικά μετά την απόκτηση του Σλούκα

Μετά την ενίσχυση του ελληνικού κορμού με τους Κώστα Αντετοκούνμπο, Ντίνο Μήτογλου και Δημήτρη Μωραΐτη, και τις πολύ σημαντικές προσθήκες των Ματίας Λεσόρ, Λούκα Βιλντόζα και Κώστα Σλούκα, ακολουθούν κι άλλες κινήσεις από τον Παναθηναϊκό.

Οι «πράσινοι» διαθέτουν πλέον τους παίκτες που αναφέραμε, τον Λευτέρη Μαντζούκα ο οποίος παραμένει από την περσινή ομάδα καθώς και τον Γιώργο Καλαϊτζάκη που όπως όλα δείχνουν θα κρατήσει τη θέση του και του χρόνου στην ομάδα.

Ακόμα όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο Παναθηναϊκός είναι πολύ κοντά στο να κάνει δικό του και τον περσινό MVP του Eurocup και φιναλίστ της διοργάνωσης με την Τουρκ Τέλεκομ, Τζέριαν Γκραντ, γνώριμο στον Εργκίν Αταμάν από το τουρκικό πρωτάθλημα αλλά και στο ελληνικό κοινό από τη θητεία του στον Προμηθέα Πάτρας.

Το «τριφύλλι» αναμένεται να κινηθεί και για την απόκτηση ακόμα ενός κόμπο-γκαρντ, ενώ μάλιστα σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, στόχος του Παναθηναϊκού είναι ο Τούρκος γκαρντ/ φόργουορντ, Ονουράλπ Μπιτίμ, που την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στο τουρκικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Μπούρσασπορ.

Από εκεί και πέρα οι «πράσινοι» θα κινηθούν σίγουρα για τον Μάριο Χεζόνια αν αποδεσμευτεί από την Ρεάλ Μαδρίτης, με τον παίκτη να έχει εκφράσει επανειλημμένα την επιθυμία του να επιστρέψει στο ΟΑΚΑ κάποια στιγμή.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου επίσης φαίνεται ότι βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του στον Παναθηναϊκό, μιας και το συμβόλαιο που είχε με την Παρτιζάν ήταν διάρκειας ενός χρόνου.

Τα τελευταία νέα αναφέρουν πως ο Παναθηναϊκός κινήθηκε και για την απόκτηση του Νίκολα Μίροτιτς, προσφέροντάς του ένα πολύ υψηλό συμβόλαιο, με τον παίκτη να βρίσκεται στο επίκεντρο αρκετών ομάδων ακόμα, όπως του Ολυμπιακού, του Ερυθρού Αστέρα, της Μονακό και της Αρμάνι.

Τέλος υπάρχει η εκκρεμότητα του άλλου σέντερ, καθώς ο Γιώργος Παπαγιάννης ακόμα δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ομάδα. Το προηγούμενο διάστημα ο διεθνής Έλληνας ψηλός συνδέθηκε έντονα με τη Φενέρμπαχτσε, ωστόσο η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη έχει συμφωνήσει με τον Σερτάτς Σανλί, που αποχώρησε από την Μπαρτσελόνα, έτσι πλέον η παραμονή του στον Παναθηναϊκό μοιάζει αρκετά πιο πιθανή.

Sports in

Ο άθλος του Ολυμπιακού και το απίστευτο 10/11 της Άστον Βίλα! (pic)

Η πιο ακριβή ενδεκάδα των ημιτελικών του Europa Conference League αποδεικνύει γιατί το «διπλό» που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Μπέρμιγχαμ είναι ένας πραγματικός ποδοσφαιρικός άθλος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024