Υποβασταζόμενη από τον γιο της Μάκη, τον οποίο απέκτησε από τον γάμο της με τον Στηβ Κακέτση έφτασε στο νεκροταφείο Παπάγου τη Δευτέρα το πρωί η Κατιάνα Μπαλανίκα στην κηδεία του γνωστού επιχειρηματία.
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η ηθοποιός
Η ηθοποιός, φανερά καταβεβλημένη, φορώντας μαντήλι, γυαλιά ηλίου αρνήθηκε ευγενικά να κάνει την παραμικρή δήλωση.
Ο Στηβ Κακέτσης έφυγε από τη ζωή την περασμένη Πέμπτη (18/5) σε ηλικία 73 ετών έπειτα από αρκετά προβλήματα που αντιμετώπιζε με την υγεία του τα τελευταία χρόνια. Η Κατιάνα Μπαλανίκα, παρότι είχαν χωρίσει εδώ και αρκετά χρόνια, ήταν δίπλα του σε όλες τις δύσκολες στιγμές του μέχρι και το τέλος του.
Στη νεκρόσιμο ακολουθία βρέθηκαν φίλοι και συνεργάτες του επιχειρηματία ανάμεσα τους ο Γιώργος Μαργαρίτης, ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος, η Κάτια Δανδουλάκη.
Οι άνθρωποι με ουσιαστικές φιλίες ζουν περισσότερο και έχουν μικρότερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρδιοπάθεια ή εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με νέα έρευνα
Σύμφωνα με νέα μελέτη, μικρές αλλαγές στην καθημερινή κίνηση, όπως το πιο γρήγορο περπάτημα ή το ανέβασμα από τις σκάλες, μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την υγεία
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας