Πρωταθλήτρια Γαλλίας πρέπει να θεωρείται ήδη η Παρί Σεν Ζερμέν που επικράτησε με 2-1 στην έδρα της Οσέρ χάρη σε δύο γκολ του Εμπαπέ και ξέφυγε με +6 από τη Λανς, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε. Δεδομένου ότι στην ισοβαθμία πρώτο κριτήριο είναι η διαφορά τερμάτων και οι Παριζιάνοι έχουν πολύ καλύτερο συντελεστή που δεν γίνεται να ανατραπεί, εξασφάλισαν από απόψε τον τίτλο.
Μόλις στο 6ο λεπτό ο Εμπαπέ έκανε το 1-0 από ασίστ του Ρουίθ και δύο λεπτά μετά ο Μέσι έδωσε τη 16η φετινή του ασίστ για το 2-0 του Γάλλου. Η Οσέρ μείωσε σε 1-2 με γκολ του Σιναγιοκό στο 50′, αλλά δεν κατάφερε κάτι περισσότερο. Στις καθυστερήσεις ο Εμπαπέ πέτυχε ακόμη ένα γκολ, το οποίο ακυρώθηκε για οφσάιντ μέσω VAR.
Η Νάπολι πήρε το ντέρμπι, νίκησε 2-1 τη Γιουβέντους και ανέβηκε στην κορυφή της Serie A. Δύο γκολ ο Χόιλουντ για τους νικητές, ο Γιλντίζ αυτό της «Μεγάλης Κυρίας».
Σάλος έχει προκληθεί στην Αγγλία μετά την είδηση ότι διεθνής ποδοσφαιριστής -που ακόμη δεν έχει αποκαλυφθεί το όνομά του- έχει συλληφθεί για επίθεση και συμπλοκή.