Άουγκσμπουργκ – Ντόρτμουντ 0-3: «Αγκαλιά» με τον τίτλο οι Βεστφαλοί
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αλέ που πέτυχε δύο γκολ η Ντόρτμουντ πέρασε με 3-0 από την έδρα της Άουγκσμπουργκ και αν νικήσει την τελευταία αγωνιστική τη Μάιντζ παίρνει το πρωτάθλημα μετά από έντεκα χρόνια.
Μια… ανάσα από το πρώτο της πρωτάθλημα μετά από έντεκα χρόνια είναι η Ντόρτμουντ! Οι Βεστφαλοί τα βρήκαν σκούρα για ένα ημίχρονο στην έδρα της Άουγκσμπουργκ, αλλά εκμεταλλευόμενοι και την αριθμητική τους υπεροχή, έκαναν πάρτι στο δεύτερο επικρατώντας με 3-0. Πλέον είναι στο +2 από την Μπάγερν Μονάχου κι εφόσον νικήσουν την τελευταία αγωνιστική τη Μάιντζ, θα κατακτήσουν τον τίτλο.
Στο 38′ ο Ουντουοκάι αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κι όλα έγιναν πιο απλά για τους «κιτρινόμαυρους» που έχασαν πολλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν έβρισκαν στόχο. Στο 59′ και στο 84′ ο Αλέ πέτυχε δύο γκολ «καθαρίζοντας» ουσιαστικά το ματς και το τελικό 0-3 διαμόρφωσε ο Μπραντ στις καθυστερήσεις.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Παναθηναϊκός διέλυσε με 97-62 την… λειψή Εφές Αναντολού για την 38η και τελευταία αγωνιστική της regular season της Euroleague - Στα play in ως 7οι οι «πράσινοι».
Μετά τη νίκη της Ζαλγκίρις επί της Παρί (85-79) στο Κάουνας, ο Παναθηναϊκός μένει εκτός της πρώτης 6άδας της Euroleague και θα αγωνιστεί στη φάση των πλέι ιν.