Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο θα είναι ο νέος προπονητής της Τσέλσι. Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ η διοίκηση της ομάδας του Λονδίνου έχει καταλήξει σε συμφωνία με τον Αργεντινό τεχνικό.
Οπως αναφέρουν τα σχετικά ρεπορτάζ ο πρόεδρος της Τσέλσι, Τοντ Μπόλι, συναντήθηκε ξανά με τον Αργεντινό πρώην προπονητή της Παρί Σεν Ζερμέν και της Τότεναμ, και έδωσαν τα χέρια για συμβόλαιο συνεργασίας για 3+1 χρόνια, με ετήσιες αποδοχές κοντά στα 12 εκατ. ευρώ.
Ο Ποτσετίνο θ’ αναλάβει τους «μπλε» τον Ιούνιο και είναι αυτός που καθορίσει τις αλλαγές στο ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν. Τα σχετικά ρεπορτάζ αναφέρουν πως είναι θέμα χρόνου η ανακοίνωση της πρόσληψης.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Το παιχνίδι της Αρίνα Σαμπαλένκα με τον Νικ Κύργιο γκρέμισε όσα έχτισε η ιστορική νίκη της Μπίλι Τζιν Κινγκ απέναντι στον Μπόμπι Ριγκς: Την ανάγκη για ισότητα - Η επί δεκαετίες μάχη των γυναικών για ίσες αμοιβές στο τένις.
Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη περνάει τις διακοπές του ο Κωνσταντίνος Καρέτσας και με την ευκαιρία δώρισε μια φανέλα του από την Εθνική Ελλάδας σε εκκλησία της Μενεμένης.
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφτασε ακόμη ένα ιστορικό ορόσημο, καθώς έγινε ο παίκτης που συμπλήρωσε γρηγορότερα από κάθε άλλον 1.300 επίσημους αγώνες στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, όπως επιβεβαιώθηκε από την IFFHS