Νέα υπόθεση απάτης σε βάρος 53χρονης στο Ρέθυμνο
Μια 53χρονη γυναίκα έπεσε θύμα απατεώνα και έχασε 5.000 ευρώ.
Νέα υπόθεση απάτης απασχολεί τις αστυνομικές αρχές στο Ρέθυμνο. Μια 53χρονη γυναίκα δέχτηκε τηλεφώνημα από άγνωστο ο οποίος της είπε ότι είναι ο λογιστής της και της γνωστοποίησε ότι, δήθεν, δικαιούται την επιδότηση του ηλεκτρικού ρεύματος για το σπίτι της, λέγοντας μάλιστα και λεπτομέρειες, ότι – τάχα – θα την εισπράξει σε δύο δόσεις.
Στη συνέχεια την καθοδήγησε να πάει στο ΑΤΜ και να προβεί σε συγκεκριμένες ενέργειες, όπως και έκανε, μεταφέροντας τελικά το ποσό των 5.000 ευρώ σε άλλο λογαριασμό.
Μάταια η γυναίκα περίμενε την επιδότηση, η οποία αντιλήφθηκε ότι είχε πέσει θύμα απατεώνα και κατήγγειλε το συμβάν.
Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση και ο δράστης ή δράστες αναζητούνται.
- Η απάντηση του Κονσεϊσάο στα σενάρια ότι θα διαδεχθεί τον Σαλάχ
- Χαλκιδική: Θρίλερ με τα οστά που βρέθηκαν σε τεχνητή λίμνη – Ανήκουν σε δύο άτομα
- The Expla-in Project| Συνέδρια ΠΑΣΟΚ: Από τον Ανδρέα Παπανδρέου έως σήμερα
- 2026: Μέχρι που πας με το fuel pass – Επιδότηση με το σταγονόμετρο στο… ρεζερβουάρ
- «Ο ουρανός κατακόκκινος στον γαλαξία της Αναγνωστάκη», με τη Ρούλα Πατεράκη στο θέατρο Ψυρρή
- Αφθώδης πυρετός: «Είχα 130 αρνιά να δώσω για το Πάσχα. Τώρα προσεύχομαι να μην μου τα ρίξουν στο λάκκο»
- Σέρρες: 26χρονη τραυμάτισε με μαχαίρι την 23χρονη συγκάτοικό της μετά από καβγά
- Αρκάς: Η καλημέρα της Παρασκευής
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 27.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/bangkit-prayogi-bcMjZd0BzQk-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442