Αδιάφορο για τον Αδωνι να τον παρακολουθεί το Κράτος με το Predator, αλλά όχι και να τον βιντεοσκοπούν στη Βουλή όταν τρώει κρακεράκια. Ε, ναι αυτό σηκώνει καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!
«Χρυσός» και πάλι ο Μίλτος Τεντόγλου. Ο Έλληνας πρωταθλητής «πέταξε» στα 8,30 μέτρα στην Κωνσταντινούπολη και κατέκτησε την πρωτιά για τρίτη σερί φορά σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου.
Το 2019 είχε θριαμβεύσει στη Γλασκώβη, ενώ το 2021 είχε κερδίσει το χρυσό μετάλλιο στο Τορούν.
Ο Μίλτος Τεντόγλου έγινε ο πρώτος αθλητής με τρία διαδοχικά χρυσά μετάλλια. Ο μοναδικός που έχει επίσης τρία χρυσά, αλλά όχι διαδοχικά, είναι ο Γερμανός Χανς Μπαουμγκάρντνερ (1971, 1973, 1977).
Απολαύστε όλα τα άλματα του Μίλτου Τεντόγλου
Στο δεύτερό άλμα του ο Μίλτος προσγειώθηκε στα 8.14 μ., το τρίτο του άλμα ήταν μεγάλο αλλά για λίγο άκυρο, ενώ στο τέταρτο πάτησε αρκετά πίσω και έκανε 8,05 μέτρα.
Στο πέμπτο του άλμα ο σπουδαίος άλτης προσγειώθηκε στα 8,07 μ., αλλά είχε ακόμα ένα μεγάλο άλμα να κάνει αφού στην τελευταία του προσπάθεια έκανε 8,29 μ.
Τη δεύτερη θέση στον αγώνα πήρε ο Τομπίας Μοντλέρ, ο οποίος είχε καλύτερο άλμα στα 8,19 μ., ενώ στο βάθρο θα ανέβει και ο Γκαμπριέλ Μπιτάν με άλμα στα 8 μέτρα.
Οι πανηγυρισμοί μετά το χρυσό
Η κατάταξη του τελικού του μήκους στην Κωνσταντινούπολη
Μίλτος Τεντόγλου 8.30 μ.
Τομπίας Μοντλέρ (Σουηδία) 8.19 μ.
Γκαμπριέλ Μπιτάν (Ρουμανία) 8.00 μ.
Μπόζινταρ Σαραμπογιούκοφ (Βουλγαρία) 7.97 μ.
Ράντεκ Γιούσκα (Τσεχία) 7.94 μ.
Χάιμε Γκέρα (Ισπανία) 7.84 μ.
Ερβάν Κονατέ (Γαλλία) 7.65 μ.
Λάζαρ Άνιτς (Σερβία) 2.48 μ.
Η απονομή του χρυσού μεταλλίου στον συγκινημένο Μίλτο
Η Τότεναμ νίκησε την Ατλέτικο στο Λονδίνο με 3-2, όμως μετά το 5-2 του πρώτου αγώνα οι «Ροχιμπλάνκος» πήραν την πρόκριση για τους «8» του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσουν τη Μπαρτσελόνα.