Απόψε στις 21:00, στη δραματική σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς», η Αθηνά τον καταγγέλλει για ξυλοδαρμό και η αστυνομία τον συλλαμβάνει
Αναλυτικά όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο:
Η Αθηνά φοβάται για τη σωματική ακεραιότητα της Μαργαρίτας και τη δική της και ειδοποιεί τον Κουράκο να αναλάβει δράση, ενώ καταγγέλλει τον Αλέξη για ξυλοδαρμό. Ο Αλέξης συλλαμβάνεται, αλλά αρνείται τις κατηγορίες κι έτσι η Μαργαρίτα αναγκάζεται να τον καλύψει εκθέτοντας την Αθηνά. Η Αθηνά, ωστόσο, δείχνει κατανόηση βλέποντας ότι η ξαδέλφη της βρίσκεται σε αδιέξοδο, και η Μαργαρίτα, με τη σειρά της, ορκίζεται πως θα πιέσει τον Αλέξη να ξαναδεί τον ψυχίατρο. Ο Δημοσθένης επιστρέφει στην ενεργό δράση, και προκαλεί την απογοήτευση του Κωνσταντίνου, ο οποίος θεωρούσε πως είχαν τελειώσει με τα παλιά. Ο Αλέξης ανακαλύπτει ποια γυναίκα κρύβεται πίσω από τα ανώνυμα απειλητικά τηλεφωνήματα κι αποφασίζει να αναλάβει δράση για να της κλείσει το στόμα.
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.