Μύκονος: Ο καβγάς που οδήγησε στην δολοφονία του 34χρονου – Τι υποστήριξε ο δράστης
Κατά πληροφορίες η υπερασπιστική γραμμή του 33χρονου θα είναι η μέθη και η περιστασιακή χρήση ναρκωτικών.
Σοκ στην τοπική κοινωνία της Μυκόνου με την εν ψυχρώ δολοφονία ενός 34χρονου Αλβανού από έναν 35χρονο Έλληνα, έπειτα από διαπληκτισμό.
Το αιματηρό έγκλημα σημειώθηκε στην περιοχή Σκυλάμπελα της Μυκόνου, με τους δύο άντρες να καυγαδίζουν για προσωπικές διαφορές και ειδικότερα για μια γυναίκα.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 35χρονος επιχείρησε να δικαιολογήσει την πράξη του λέγοντας ότι το θύμα είχε ενοχλήσει μια γυναίκα που ήταν στην παρέα του.
Το χρονικό του εγκλήματος
Όλα ξεκίνησαν σήμερα τα ξημερώματα όταν οι δύο άνδρες τσακώθηκαν μέσα στο μπαρ, ενώ στη συνέχεια βγήκαν έξω από αυτό και συνέχισαν να χτυπιούνται.
Αφού τους χώρισαν οι πιο ψύχραιμοι κι όλοι πίστεψαν ότι το συμβάν θεωρούνταν λήξαν, ο επιχειρηματίας, που είχε φύγει από το σημείο, επέστρεψε σε αυτό έχοντας στα χέρια του μια καραμπίνα.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι, προτού ο δράστης επιστρέψει στο μπαρ και πυροβολήσει εν ψυχρώ τον 34χρονο Αλβανό, είχε κινηθεί απειλητικά προς το μέρος του κρατώντας ένα μαχαίρι στα χέρια του. Οι προθέσεις του έγιναν αμέσως αντιληπτές από τους θαμώνες και τους ιδιοκτήτες του καταστήματος, οι οποίοι κατάφεραν να τον ηρεμήσουν και να τον αφοπλίσουν.
Ο 35χρονος «θολωμένος» επέστρεψε λίγο αργότερα στο μαγαζί και εκτέλεσε στην κυριολεξία τον 34χρονο με μια καραμπίνα, πυροβολώντας τον δύο φορές στο κεφάλι.
Ο 35χρονος δράστης εμφανίστηκε κάποιες ώρες αργότερα μόνος του στο ΑΤ Μυκόνου, εμφανώς μεθυσμένος, παραδεχόμενος το έγκλημα που διέπραξε.
Κατά πληροφορίες η υπερασπιστική γραμμή του 33χρονου θα είναι η μέθη και η περιστασιακή χρήση ναρκωτικών.

To θύμα της τραγωδίας


Ο δράστης
- «Χαστούκι» από δικαστή των ΗΠΑ σε Τραμπ: Ζητά να επιστρέψουν137 άνδρες από τη Βενεζουέλα που απελάθηκαν
- Η ελληνική γλώσσα στο διάβα του χρόνου: Το ειδικό λεξιλόγιο του δικαίου (Μέρος Β’)
- Συνταγή: Σπιτικό πανετόνε
- Ρωσία: Πυρκαγιά σε βιομηχανική περιοχή μετά από επίθεση ουκρανικών drones
- Καιρός: Χριστούγεννα με βροχές – Πότε υποχωρούν τα φαινόμενα
- Vegan ή όχι, το junk food δεν κάνει καλό
- Αρκάς: Το ετήσιο συλλεκτικό ημερολόγιο για το 2026 έρχεται αυτή την Κυριακή με το ΒΗΜΑ
- Νέο χτύπημα των ΗΠΑ σε σκάφος στον Ειρηνικό – Ένας νεκρός
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 23.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/samuel-quek-1YzWh7ZrJlA-unsplash-1-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442