Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο κύκλος σεμιναρίων για την πιστοποίηση εθελοντών και εθελοντικών ομάδων που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Αλλαγής.
Από το εθελοντικό κλιμάκιο πολιτικής προστασίας του Δήμου Πεντέλης 38 εθελοντές εξασφάλισαν την πιστοποίηση του, γεγονός που προσφέρει στην εθελοντική ομάδα του Δήμου Πεντέλης την πρόσβαση σε επιπλέον πόρους και υλική υποστήριξη από το Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Αλλαγής.
Ο υπεύθυνος του εθελοντικού κλιμακίου πολιτικής προστασίας του Δήμου Πεντέλης Χάρης Νικολέτος δήλωσε:
«Το κλιμάκιο πιστοποιήθηκε, τα μέλη του αναβαθμίζονται, είμαστε αποφασιστικά στο πλευρό της κοινωνίας του Δήμου μας για την αντιμετώπιση των προκλήσεων που φέρνει η κλιματική αλλαγή.
Είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι, εκπαιδευμένοι, εξοπλισμένοι και με χαρά δεχόμαστε συνεχώς στο δυναμικό μας νέα μέλη».
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας