Το σύνθημα για ποδαρικό με το δεξί στο νέο έτος έδωσε ο Άλεν Παγένκ του Ολυμπιακού.
Ο κεντρικός των «ερυθρολεύκων» μίλησε για το πρώτο παιχνίδι (6/1, 18:00) του νέου έτους και αναφέρθηκε στις δυσκολίες που μπορεί να παρουσιάσει η αναμέτρηση με τον Μίλωνα, καθώς στάθηκε στη συγκέντρωση και στην πίεση.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Είναι το ξεκίνημα του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος, απέναντι στον Μίλωνα, μια πολύ καλή ομάδα που παίζει ολοένα και καλύτερα. Για αυτό, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να πιέσουμε από το σερβίς, να κάνουμε το παιχνίδι μας, αυτό που ξέρουμε και να κερδίσουμε».
Οι άνθρωποι με ουσιαστικές φιλίες ζουν περισσότερο και έχουν μικρότερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρδιοπάθεια ή εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με νέα έρευνα
Σύμφωνα με νέα μελέτη, μικρές αλλαγές στην καθημερινή κίνηση, όπως το πιο γρήγορο περπάτημα ή το ανέβασμα από τις σκάλες, μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την υγεία
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Ο Άλφα Ντιαλό είναι ένας παίκτης που δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Μονακό, όμως η ομάδα του Πριγκιπάτου έχει οικονομικά προβλήματα και δεν αποκλείεται να είναι διαθέσιμος το καλοκαίρι – Οι λεπτομέρειες του συμβολαίου του και γιατί μπορεί να γίνει η πιο «καυτή» περίπτωση του καλοκαιριού.