Αλμέιδα: «Δείξαμε υπομονή και με τις αλλαγές βρήκαμε δίχτυα»
Ο Ματίας Αλμέιδα στάθηκε στην υπομονή που έδειξαν οι παίκτες του κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τη Λαμία.
Η ΑΕΚ επέστρεψε με νίκη στις υποχρεώσεις της στη Superleague, επικρατώντας της Λαμίας με σκορ 3-0 συνεχίζοντας την πολύ καλή της πορεία.
Ο Ματίας Αλμέιδα, έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του, τονίζοντας πως έδειξαν υπομονή, ενώ αναφέρθηκε και στον Φαν Βέερτ που σκόραρε δύο φορές.
Οι δηλώσεις του Ματίας Αλμέιδα:
Για το ματς: «Από το πρώτο λεπτό μπορούσαμε να κάνουμε το 1-0, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες που δεν εκμεταλλευτήκαμε. Δείξαμε υπομονή και με τις αλλαγές βρήκαμε δίχτυα».
Για τον Φαν Βέερτ: «Ο Φαν Βέερτ παίζει στο 9, όλοι οι κινήσεις του δείχνουν πως είναι 9, έπαιξε πολύ καλά και έβαλε 2 γκολ».
- Κύπελλο Ελλάδας Betsson: Μεγάλη «μάχη» στην Τούμπα, ρεβάνς στη Λιβαδειά με φόντο τον τελικό
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (11/2): «Δράση» με Κύπελλο Ελλάδος Betsson και Premier League
- H Euroleague έβγαλε ανακοίνωση με απολογητικό χαρακτήρα για το φιάσκο με τα εισιτήρια του Final Four
- Ο Λεβαντόφσκι ανοίγει δρόμο για το Σικάγο
- Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-1: Γλίτωσαν την ήττα στο 90+6′ οι «κόκκινοι διάβολοι»
- Τσέλσι – Λιντς 2-2: Ισοπαλία σοκ για τους «μπλε» (2-2) – Μία ακόμη ήττα για την Τότεναμ (1-2)
- Μονακό: «Ηχηρά» ονόματα απειλούν με αποχώρηση
- Serie A: Στο προσκήνιο η επαγγελματική διαιτησία – Πόσα κερδίζουν σήμερα οι ρέφερι
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 11.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/clay-leconey-LdyTTsIppB8-unsplash-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442