Στην Παλμέιρας αναμένεται να παραμείνει μέχρι και το 2024 μέχρι να ενηλικιωθεί και να μπορεί να αναλάβει δράση στους Μαδριλένους.
Τη φετινή σεζόν ο Έντρικ έχει καταγράψει σε 21 συμμετοχές 12 τέρματα και μια ασίστ με τον σύλλογο του.
Palmeiras, Real Madrid-ESP e os representantes do atacante Endrick chegaram, nesta quinta-feira (15), a um acordo para a transferência do jogador ao clube espanhol em julho de 2024, quando ele completará 18 anos. Os termos e valores da operação são confidenciais. pic.twitter.com/3LgPSEDU0T
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφτασε ακόμη ένα ιστορικό ορόσημο, καθώς έγινε ο ταχύτερος παίκτης που συμπλήρωσε 1.300 επίσημους αγώνες στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, όπως επιβεβαιώθηκε από την IFFHS
Σε ΜΜΕ της Ιταλίας υπάρχει σενάριο για τη Ρόμα και τον Μοχάμεντ Σαλάχ σε σχέση με πιθανό μεταγραφικό ενδιαφέρον-επιστροφή του Αιγύπτιου σταρ στη Ρώμη, παρά το γεγονός ότι ανήκει στη Λίβερπουλ
Ο Άντριου Γκάουντλοκ αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μία μέρα μετά τη σύλληψή του στη Ρόδο. Πλέον αναμένεται η απόφαση του Κολοσσού για το αν θα παραμείνει στην ομάδα.
Το μήνυμα και οι ευχές του Προέδρου του Ολυμπιακού κ. Βαγγέλη Μαρινάκη για το νέο έτος, αλλά και ο απολογισμός για το 2025 που μας «αποχαιρετά», το οποίο χαρακτήρισε ιστορική χρονιά.