Αδιάφορο για τον Αδωνι να τον παρακολουθεί το Κράτος με το Predator, αλλά όχι και να τον βιντεοσκοπούν στη Βουλή όταν τρώει κρακεράκια. Ε, ναι αυτό σηκώνει καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!
Θύμα ληστείας έπεσε το «αστέρι» της Νάπολι, Κβίτσα Κβαρατσχέλια, ο οποίος έχει γίνει σε σύντομο χρονικό διάστημα το αγαπημένο παιδί των Ναπολιτάνων χάρη στα κατορθώματα του με την φανέλα των «παρτενοπέι».
Ληστές εισέβαλαν στο σπίτι του την Πέμπτη και διέφυγαν με το αυτοκίνητο του. Μάλιστα ο Γεωργιανός βρισκόταν εντός της οικείας και δεν κατάλαβε το παραμικρό ενώ όταν αντιλήφθηκε έκανε αμέσως καταγγελία στην αστυνομία.
Σύμφωνα ωστόσο με ιταλικά μέσα έπειτα από τεράστια κινητοποίηση της αστυνομίας το μίνι αυτοκίνητο του «Κβαραντόνα» βρέθηκε σε καλή κατάσταση, παρατημένο σ’ ένα κεντρικό δρόμο. Οι αστυνομικοί αφού εντόπισαν το όχημα κάλεσαν τον Κβαρατσχέλια να έρθει να το παραλάβει.
Από τα γήπεδα στα τηλεοπτικά στούντιο του Μουντιάλ: Ο θρυλικός Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θα γίνει αναλυτής στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2026, σε μια διοργάνωση που αναμένεται να σπάσει κάθε ρεκόρ τηλεθέασης
Κίνηση ανθρωπιάς από την Μπαρτσελόνα που αγωνίζεται με μία ειδική φανέλα κόντρα στη Νιούκαστλ προκειμένου να τιμήσει την Παγκόσμια Ημέρα Συνδρόμου Down.
Η Μπράγκα ανέτρεψε το 2-0 της Ουγγαρίας και επικρατώντας στην Πορτογαλία της Φερεντσβάρος με 4-0 προκρίθηκε στα προημιτελικά του Europa League όπου περιμένει τον νικητή από το Μπέτις- Παναθηναϊκός.