Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σεθ Γκριν για Μπιλ Μάρεϊ: «Με κρέμασε πάνω από έναν κάδο σκουπιδιών όταν ήμουν 9 ετών»

Σεθ Γκριν για Μπιλ Μάρεϊ: «Με κρέμασε πάνω από έναν κάδο σκουπιδιών όταν ήμουν 9 ετών»

Νέες κατηγορίες για επιθετική και ανάρμοστη συμπεριφορά του κωμικού Μπιλ Μάρεϊ έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Ο Μπιλ Μάρεϊ βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο μετά τις κατηγορίες για ανάρμοστη συμπεριφορά τον περασμένο Απρίλιο, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του «Being Mortal».

Ο κωμικός ηθοποιός είχε παραδεχτεί πως η συμπεριφορά του οδήγησε στη διακοπή των γυρισμάτων καθώς μια συμπρωταγωνίστρια του, τον κατήγγειλε για σεξουαλική παρενόχληση.

Τώρα, νέες κατηγορίες έρχονται στο προσκήνιο από όλο και περισσότερους πρώην συνεργάτες του Μπιλ Μάρεϊ. Αυτή τη φορά ο ηθοποιός Σεθ Γκριν, ισχυρίστηκε στην εκπομπή «Good Mythical Morning» στο YouTube ότι ο Μάρεϊ τον έριξε σε έναν κάδο απορριμμάτων στα παρασκήνια του Saturday Night Live όταν εκείνος ήταν 9 ετών.

Σύμφωνα με τον ηθοποιό, ο Μάρεϊ ήταν ο οικοδεσπότης της εκπομπής κατά το 1981 και φέρεται να εκνευρίστηκε όταν είδε τον Γκριν να κάθεται στο μπράτσο μιας καρέκλας.

Ο Μάρεϊ θεωρούσε πως είναι η καρέκλα του οπότε του ζήτησε να σηκωθεί. Ο Γκριν αρνήθηκε να μετακινηθεί, με αποτέλεσμα ο Μάρεϊ  «με πήρε από τους αστραγάλους μου, με κράτησε ανάποδα και με κρέμασε πάνω από έναν κάδο σκουπιδιών. Τότε μου είπε: ‘Τα σκουπίδια πάνε στον κάδο σκουπιδιών’».

Ο ηθοποιός συνέχισε λέγοντας: «Κι εγώ ούρλιαζα, και κούναγα τα χέρια μου και χτυπιόμουν. Με έριξε στον κάδο και ο κάδος έπεσε. Ήμουν τρομοκρατημένος. Έτρεξα μακριά, κρύφτηκα κάτω από το τραπέζι στο καμαρίνι μου και απλά έκλαιγα ασταμάτητα».

Η επίθεση στην…Άγγελο του Τσάρλι

Ο Μπιλ Μάρεϊ έχει αντιμετωπίσει και στο παρελθόν ισχυρισμούς για ανάρμοστη συμπεριφορά σε γυρίσματα. Η πιο χαρακτηριστική ήταν με συμπρωταγωνίστριά του στη ταινία «Άγγελοι του Τσάρλι», Λούσι Λιου. Σε ένα podcast των Los Angeles Times πέρυσι, η Λίου θυμήθηκε ότι ο ηθοποιός της επιτέθηκε σε μια σκηνή της ταινίας, όταν έλαβε τα αλλαγμένα σενάρια για τα οποία δεν είχε ενημερωθεί.

«Ήταν άδικο και αδικαιολόγητο. Κάποιες από τις εκφράσεις ήταν ασυγχώρητες και απαράδεκτες και δεν θα καθόμουν εκεί και θα το ανεχόμουν. Έτσι, ναι, υπερασπίστηκα τον εαυτό μου και δεν το μετανιώνω», είπε η ηθοποιός.

Ο Μάρεϊ δεν έχει σχολιάσει δημοσίως την έκρηξη, αλλά δημοσιεύματα είχαν υποστηρίξει στο παρελθόν ότι είπε στις ηθοποιούς Ντρου Μπάριμορ, Κάμερον Ντίαζ και Λιου: «Καταλαβαίνω γιατί είστε εδώ και έχετε ταλέντο… αλλά τι στο διάολο κάνετε; Δεν ξέρετε να παίζετε;».

Η ανάρμοστη συμπεριφορά στη Τζίνα Ντέιβις

Η ηθοποιός Τζίνα Ντέιβις έγραψε στα απομνημονεύματά της πως κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Quick Change» το 1989, ο Μάρεϊ εκδήλωσε ανάρμοστη συμπεριφορά. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός δήλωσε πως ο Μάρεϊ «επέμενε» να χρησιμοποιήσει μια συσκευή μασάζ πάνω της.

«Είπα όχι πολλές φορές, αλλά εκείνος δεν υποχωρούσε», έγραψε η Ντέιβις. «Θα έπρεπε να του φωνάξω και να προκαλέσω σκηνή για να τον κάνω να σταματήσει να προσπαθεί να με αναγκάσει να το κάνω. Οι άλλοι άνδρες στο δωμάτιο δεν έκαναν τίποτα για να το σταματήσουν. Συνειδητοποίησα με βαθιά θλίψη ότι δεν είχα ακόμη την ικανότητα να αντέξω αυτή την επίθεση – ή να φύγω απλώς».

Η Ντέιβις δήλωσε στο περιοδικό People πως δεν τον ξανασυνάντησε έκτοτε. «Υποθέτω ότι είναι μάλλον παγκοσμίως γνωστό ότι μπορεί να είναι δύσκολο να δουλέψεις μαζί του. Και έτσι δεν αισθάνομαι ότι τον ξεμπροστιάζω με τρόπο που θα τον σοκάρει απαραίτητα. Νομίζω ότι γνωρίζει πολύ καλά τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να συμπεριφερθεί».

100.000 δολάρια για τη σιωπή της

Όπως αναφέρθηκε νωρίτερα, όλα ξεκίνησαν τον περασμένο Απρίλιο όταν κατηγορήθηκε για ανάρμοστη συμπεριφορά κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του «Being Mortal».

Την περασμένη εβδομάδα, η εταιρεία μέσων μαζικής ενημέρωσης Puck δημοσίευσε ένα άρθρο στο οποίο ισχυριζόταν ότι ο Μάρεϊ είχε φιλήσει και είχε ακινητοποιήσει μια γυναίκα κατά τη διάρκεια μια σκηνής κοντά σε ένα κρεβάτι. Ο Μάρεϊ δήλωσε ότι οι ενέργειές του προς την υπάλληλο της παραγωγής ήταν «αστείες». Εκείνη ερμήνευσε την ανεπιθύμητη συμπεριφορά ως σεξουαλική και υπέβαλε καταγγελία.

Σύμφωνα με τον Puck, πλήρωσε στη γυναίκα κάτι παραπάνω από 100.000 δολάρια για να διευθετήσει το θέμα και να διατηρήσει το απόρρητο.

Ο Μάρεϊ παραδέχτηκε αργότερα, ότι η παραγωγή σταμάτησε εξαιτίας της συμπεριφοράς του. Σε συνέντευξή του στο CNBC, ο Μάρεϊ περιέγραψε το περιστατικό ως «διαφορά απόψεων».

«Έκανα κάτι που νόμιζα ότι ήταν αστείο και δεν το εξέλαβαν έτσι», είπε. «Το κινηματογραφικό στούντιο ήθελε να πράξει το σωστό, έτσι θέλησαν να τα ελέγξουν όλα, να τα ερευνήσουν και σταμάτησαν την παραγωγή».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024