Οι Πράσινοι «έσπασαν» την έδρα της ισπανικής ομάδας και πήραν το προβάδισμα για την πρόκριση στο Final Four της Euroleague, που θα γίνει στην Αθήνα. Μια σπουδαία νίκη για την ομάδα του Εργκίν Αταμάν, που θα επιδιώξει στο Game 2 να κάνει το 2-0 και να βρεθεί μια… ανάσα από την πρόκριση στην τελική φάση.
Το Game 2 της σειράς θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη (30/4) στις 21:45 και πάλι στην «Roig Arena», ενώ το Game 3 είναι προγραμματισμένο για τις 6 Μαΐου (21:15) και θα γίνει στο ΟΑΚΑ.
Βαλένθια – Παναθηναϊκός: 0-1
Game 1: Βαλένθια – Παναθηναϊκός: 67-68 Game 2: Βαλένθια – Παναθηναϊκός (30/4, 21:45) Game 3: Παναθηναϊκός – Βαλένθια (6/5, 21:15) Game 4: Παναθηναϊκός – Βαλένθια (8/5, 21:15 – αν χρειαστεί) Game 5: Βαλένθια – Παναθηναϊκός (12/5 ή 13/5 – αν χρειαστεί)
Ο Εργκίν Αταμάν και ο Ματίας Λεσόρ μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στη Βαλένθια, χάρη στην οποία ο Παναθηναϊκός πήρε το πλεονέκτημα έδρας από τους Ισπανούς
Παρί Σεν Ζερμέν και Μπάγερν Μονάχου… τερμάτισαν την πίστα του ποδοσφαίρου! Ανεπανάληπτη παράσταση, διαφήμιση του ποδοσφαίρου με 9 γκολ (!) και μια ρεβάνς που ήδη αναμένουμε με λαχτάρα για να μάθουμε τον φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ και να «χορτάσουμε» ξανά… αστεράτο ποδόσφαιρο.