Παναθηναϊκός – Σπαρτάκ Μιγιάβα 3-1: Εύκολη νίκη και πρόκριση
Ο Παναθηναϊκός δεν δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση της Σπαρτάκ Μιγιάβα και νικώντας με 3-1 σετ στο ΟΑΚΑ, πέρασε στην επόμενη φάση του CEV Challenge Cup.
Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα, ο Παναθηναϊκός, υπέταξε για δεύτερη φορά και μάλιστα με το ίδιο σκορ (3-1) τη Σπάρτκα Μιγιάβα και προκρίθηκε στη φάση των «32» του CEV Challenge Cup ανδρών.
Οι παίκτες του Δημήτρη Ανδρεόπουλου ήταν καταιγιστικοί από την έναρξη της αναμέτρησης και στα δύο πρώτα σετ δεν άφησαν περιθώρια στους Σλοβάκους. Παίζοντας πολύ καλό βόλεϊ, οι «πράσινοι» ουσιαστικά καθάρισαν την υπόθεση πρόκριση, κατακτώντας το πρώτο σετ με 25-16 και το δεύτερο με 25-17.
Στο τρίτο σετ επήλθε μια φυσική χαλάρωση για το τριφύλλι», ενώ και οι Σλοβάκοι που έπαιζαν πλέον χωρίς άγχος στα σετ (2-1) με σκορ 28-26. Στο τέταρτο σετ οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν και με τρεις πόντους (19-22), με τον Παναθηναϊκό ωστόσο να κάνει την ανατροπή και να κλείνει το σετ και το παιχνίδι με 25-23.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Την ήττα με 2-0 σετ γνώρισε η Δέσποινα Παπαμιχαήλ από την Γιούλια Σταροντούμπτσεβα στα προκριματικά του Αυστραλιανού Όπεν και αποκλείστηκε από τη συνέχειά τους.
LIVE: Λεβαδειακός – Κηφισιά. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λεβαδειακός – Κηφισιά για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1.