Ο Στέφανος Τσιτσιπάς με μεγάλη ανατροπή νίκησε τον Ρούμπλεφ με 2-1 σετ και προκρίθηκε στον τελικό της Αστάνα με σκοπό τον πρώτο τίτλο σε τουρνουά ΑΤΡ 500.
Ο Έλληνας τενίστας τόνισε πως έκανε πολλά πράγματα σωστά για να ανατρέψει το σκορ και πλέον ονειρεύεται τον τίτλο.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Δοκίμασα τα πάντα σήμερα. Είχα τον έλεγχο και κατάφερα να τον κρατήσω στα κρίσιμα σημεία. Είχα μεγάλη ποικιλία στο παιχνίδι μου και προσπάθησα ν’ ακολουθήσω την στρατηγική μου μέχρι τέλους. Δούλεψα αρκετά πράγματα εν ώρα αγώνος και θέλησα να «βγάλω» χτυπήματα με μεγάλο πάθος.
Δεν ήταν καθόλου εύκολο να βρίσκομαι πίσω στα σετ και να αντιμετωπίζω έναν τόσο δυνατό αντίπαλο. Ήταν μια σπουδαία σωματική και πνευματική μάχη και έδωσα μάχη για κάθε πόντο. Ήμουν, νομίζω, αποφασισμένος.
Στόχος μου ήταν να είμαι το… αφεντικό στο γήπεδο σήμερα και να παίξω ένα πιο επιθετικό παιχνίδι. Ήμουν απόλυτα σίγουρος για την κάθε απόφαση που έπαιρνα στα κρίσιμα σημεία κι έπαιξα καλά.
Θέλω πάρα πολύ τον πρώτο μου ATP 500 τίτλο. Τον ονειρεύομαι!»
Περισσότεροι από 300.000 φίλαθλοι παρακολούθησαν ζωντανά τον Φρανκ Ίλετ να μένει… σύξυλος στην ισοπαλία της Γιουνάιτεντ με την Γουέστ Χαμ που «έσβησε το όνειρο για το κούρεμα που τόσο... λαχταράει!
Ο Κώστας Γαλανόπουλος εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από τον τραυματισμό του και έτσι ο Χιμένεθ δεν μπορεί να τον υπολογίζει για το σαββατιάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο.
LIVE: Λεβαδειακός – ΟΦΗ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λεβαδειακός – ΟΦΗ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 2 HD.