Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ρούμπλεφ – Τσιτσιπάς 1-2: Μέγας Στέφανος με μυθική ανατροπή στον τελικό της Αστάνα! (vid)

Ρούμπλεφ – Τσιτσιπάς 1-2: Μέγας Στέφανος με μυθική ανατροπή στον τελικό της Αστάνα! (vid)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς με εκπληκτική εμφάνιση ανέτρεψε το σκορ, επιβλήθηκε του Ρούμπλεφ με 2-1 σετ (6-4, 4-6, 3-6) και προκρίθηκε στον τελικό του τουρνουά ATP 500 της Αστάνα – Τζόκοβιτς ή Μεντβέντεφ ο αντίπαλος

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι εδώ! Με σπουδαία εμφάνιση επί του Αντρέι Ρούμπλεφ επικράτησε με 2-1 σετ (6-4, 4-6, 3-6) και προκρίθηκε στον τελικό του τουρνουά ATP 500 της Αστάνα που θα γίνει την Κυριακή (9/10)!

Αντίπαλος θα είναι ο νικητής του έτερου ημιτελικού, ο Νόβακ Τζόκοβιτς ή ο Ντανίλ Μεντβέντεφ δηλαδή. Αν ο Τσιτσιπάς κατακτήσει τον τίτλο, τότε θα είναι ο 10ος συνολικά στην καριέρα του και ο τρίτος μέσα στο 2022, μετά από εκείνους της Μαγιόρκα και του Μόντε Κάρλο.

Τι και αν έχασε το πρώτο σετ; Ο «Στεφ» έδειξε μέταλλο νικητή, έβγαλε αντίδραση και πραγματοποίησε σπουδαία ανατροπή, εκμεταλλευόμενος τα λάθη του Ρούμπλεφ ο οποίος στο τέλος υποχρεώθηκε σε σωρεία λαθών και υποκλίθηκε στο μεγαλείο του Έλληνα τενίστα!

Ο αγώνας για τον Τσιτσιπά ξεκίνησε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο, καθώς ο Ρούμπλεφ του έκανε break με το… καλημέρα και έτσι ο Στεφ αναγκάστηκε να κυνηγά από πολύ νωρίς στο σκορ. Ο Ρούμπλεφ δεν έκανε λάθος σε κανένα σημείο του σετ στο σερβίς του (μόνο στο τελευταίο game ο Τσιτσιπάς είχε δύο ευκαιρίες για break αλλά δεν τα κατάφερε) και επικράτησε με 6-4.

Στο δεύτερο σετ οι δύο τενίστες ήταν άψογοι στο σερβίς τους, μέχρι να… μιλήσει η ποιότητα του Τσιτσιπά! Ενώ είχε το προβάδισμα με 5-4 και ο Ρούμπλεφ ήταν στο σερβίς, ο Έλληνας αθλητής με μεγάλους πόντους έκανε το break και οδήγησε το ματς σε τρίτο σετ!

Εκεί είχαμε ίδια εικόνα με το προηγούμενο σετ, μέχρι το σημείο που άρχισε τα λάθη ο Ρούμπλεφ. Στο 3-3 ο Ρώσος πήγε για break αλλά… αυτοκτόνησε με συνέπεια ο Στεφ να προηγηθεί με 4-3 και στη συνέχεια να πάρει ψυχολογία και να κάνει εκείνος εν τέλει το break στον αντίπαλό του για το 5-3! Στο τελευταίο game ο Τσιτσιπάς δεν είχε κανένα πρόβλημα, έκανε το 6-3 εύκολα και προκρίθηκε στον τελικό!

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχει γίνει η μισή δουλειά»

Απόλυτα ψύχραιμος ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024