Πρεμιέρα στην EuroLeague απόψε (21:00) στο ΟΑΚΑ για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος αντιμετωπίζει τη Ρεάλ Μαδρίτης και θέλει να ξεκινήσει με το… δεξί τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις, αφήνοντας πίσω του την ήττα από τον Ολυμπιακό στο Super Cup.
Οι Πράσινοι θέλουν να αφήσουν πίσω τους την κακή περσινή σεζόν και να αρχίσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το ταξίδι τους προς το κυνήγι της πρώτης οκτάδας και την επιστροφή στα πλέι-οφ της διοργάνωσης.
Ο Ντέγιαν Ράντονιτς θα παρατάξει την ομάδα του σε ακόμα ένα παιχνίδι χωρίς τον Νέιτ Γουόλτερς, που δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί με τη θλάση στο λαγονοψοΐτη.
Από την άλλη πλευρά, οι Μερένχες βρίσκονται σε… χειρότερη κατάσταση, καθώς ο Τσους Ματέο έχει να διαχειριστεί μια σειρά από απουσίες.
Συγκεκριμένα, δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ρούντι Φερνάντεθ, Άνταμ Χάνγκα, Κάρλος Αλοθέν, Άντονι Ράντολφ, Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, αλλά και στον ανέτοιμο Αλμπέρτο Αμπάλδε.
LIVE: Ολυμπιακός – Ραντνίτσκι. Παρακολουθήστε live στις 21:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Ραντνίτσκι για την 6η και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League. Διαδικτυακά από το ΕΡΤ Sports 2.
Φινάλε στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του Άρη Betsson για φέτος, μετά τη βαριά ήττα με 111-92 στη Ρουμανία από την ανώτερη Κλουζ, η οποία προκρίθηκε στα πλέι οφ του EuroCup.
LIVE: ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε live στις 20:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1.