Μαραντίνης μετά τη δικαστική απόφαση: «Θα τα πληρώσω αυτά τα χρήματα»
Πώς αντέδρασε ο γνωστός τραγουδιστής όταν κρίθηκε ένοχος από το δικαστήριο.
Στα δικαστήρια έφτασαν να λύσουν τις διαφορές τους ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου, με την απόφαση να είναι καταδικαστική για τον γνωστό τραγουδιστή.
Οι δύο τους βρέθηκαν στην Ευελπίδων μετά την αγωγή της παρουσιάστριας για παραβίαση προς διατροφή υποχρεώσεως κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή.
Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον Θοδωρή Μαραντίνη, καταδικάζοντάς τον σε 12 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή, καθώς δεν πλήρωνε ολόκληρο το ποσό που είχε συμφωνηθεί για τη διατροφή των παιδιών τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μαραντίνης υποστήριξε ότι δεν μπόρεσε να καταβάλει όλα τα χρήματα για τη διατροφή των παιδιών του, επειδή δεν είχε τα ίδια εισοδήματα, λόγω των περιορισμών της πανδημίας.
«Το κράτος ουσιαστικά μου απαγόρεψε να δουλέψω. Θα τα πληρώσω αυτά τα χρήματα στην κ. Χρηστίδου, είτε πιστεύω ότι είναι πολλά ή λίγα» ισχυρίστηκε στο δικαστήριο.
Μάλιστα, όταν έγινε γνωστή η καταδικαστική απόφαση, ο τραγουδιστής έδειξε εκνευρισμένος, υποστηρίζοντας ότι δεν περίμενε να παρθεί μία τέτοια απόφαση.
Βγαίνοντας από το δικαστήριο, η Σίσσυ Χρηστίδου δεν έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους, ζητώντας μάλιστα συγγνώμη από τους συναδέλφους της. «Δεν θέλω να μιλήσω. Ζητώ συγγνώμη, γιατί ουσιαστικά κι εσείς κάνετε αυτό που κάνουμε κι εμείς. Αλλά δεν θέλω, δεν θέλω να το κάνω» σημείωσε.
- Αίγιο: Τρόμος για 22χρονη – Την νάρκωσαν, τη λήστεψαν συγγενείς της και την βίασε ο ξάδελφος
- Αγρότες: 20 μέρες στους δρόμους και συνεχίζουν – Στριμωγμένη η κυβέρνηση ψάχνει διέξοδο
- Απωθητικά, άβολα, δυστοπικά πατρόν – Τι ακριβώς κάνει η μόδα στις γυναίκες;
- Από τα δάση μέχρι τις πόλεις: Η Huawei ενισχύει την ανθεκτικότητα της Ελλάδας απέναντι στις σύγχρονες κρίσεις
- Η μαγεία των Χριστουγέννων βρίσκεται στην Αθήνα: Δύο προορισμοί, αμέτρητες οικογενειακές αναμνήσεις
- Στον δρόμο προς ένα βιώσιμο μέλλον, οι Μπλε Κάδοι και οι Μπλε Κώδωνες είναι οι καθημερινοί μας σύμμαχοι!
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (19/12): Δράση με Ολυμπιακό στην Ευρωλίγκα
- Νεκροί και τραυματίες μετά από επίθεση σε βάση του στρατού της Κολομβίας – Τους αντάρτες κατηγορεί η κυβέρνηση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 19.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/hessamoddin-jafari-Rjs0QP4wL9E-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442