Πέρεθ: Το ότι η Ρεάλ έχει παίξει μόνο 9 φορές με τη Λίβερπουλ δείχνει την ανάγκη για ευρωπαϊκή Super League
Ο Φλορεντίνο Πέρεθ αναφέρθηκε εκ νέου στην ESL, φέρνοντας ως παράδειγμα το ότι η Ρεάλ Μαδρίτης έχει αναμετρηθεί μόλις 9 φορές στην ιστορία της με τη Λίβερπουλ
Την ευρωπαϊκή Super League θέλησε να φέρει ξανά στο προσκήνιο ο Φλορεντίνο Πέρεθ, ο οποίος δε φαίνεται να έχει ξεχάσει το εν λόγω εγχείρημα.
Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης έφερε ένα συγκεκριμένο παράδειγμα, τονίζοντας πως δε γίνεται η ομάδα του να έχει αγωνιστεί μόλις εννέα φορές στην ιστορία της με τη Λίβερπουλ.
Οι δηλώσεις του Φλορεντίνο Πέρεθ:
«Δε γίνεται η Ρεάλ να έχει αγωνιστεί μόλις εννέα φορές συνολικά κόντρα στη Λίβερπουλ. Το αγαπημένο μας άθλημα είναι άρρωστο, ειδικά στην Ευρώπη, στην Ευρωπαϊκή Ένωση και, φυσικά, στην Ισπανία. Το ποδόσφαιρο χάνει τη θέση του στην κορυφή του παγκόσμιου αθλητισμού».
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Σπουδαίας σημασίας νίκη πέτυχε η Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στη Χάποελ Τελ Αβίβ με 92-83, χάρη στην οποία μπορεί να ελπίζει ακόμη και στην κορυφή της Euroleague στην κανονική περίοδο.
Ο Ολυμπιακός ήταν «αγκαλιά» με τη νίκη τη Βαλένθια, όμως δύο 2/3 βολές του Ντε Λαρέα με 2,9'' για τη λήξη και στη συνέχεια ένα άστοχο τρίποντο του εξαιρετικού ως τότε Φουρνιέ οδήγησαν σε ήττα....