Ο Παναθηναϊκός έχει σήμερα την καθιερωμένη Μedia Day πριν την έναρξη της σεζόν σε Basket League και Euroleague και ο Γιώργος Παπαγιάννης προέβη σε δηλώσεις.
Εκεί ανέφερε τους στόχους του Τριφυλλιού για την επόμενη σεζόν, σημειώνοντας πως η ομάδα μπορεί να επιστρέψει στην οκτάδα της Euroleague.
«Είμαστε μια νέα ομάδα με πολλές προσθήκες, καινούριο προπονητή. Με τα περσινά αποτελέσματα θέλουμε να αλλάξουμε αυτό το πρόσημο και να το κάνουμε θετικό αυτή την χρονιά».
Για το Super Cup: «Για το χρονικό διάστημα που είχαμε στην προετοιμασία πιστεύω θα είμαστε στο 100%. Ωστόσο χρειάζεται κι άλλο χρόνο για να βρει τους αυτοματισμούς της η ομάδα και μακάρι να είμαστε υγιείς και για την Ευρωλίγκα».
Για την Ευρωλίγκα: «Να έχουμε μια καλύτερη εικόνα από περσι και πρόπερσι, είναι δεδομένο αυτό. Έχουμε το υλικό και να μπούμε στην οκτάδα είναι ένας στόχος».
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
«Παλικάρι» η Νιούκαστλ, έπαιζε πάνω από 50 λεπτά με δέκα παίκτες, αλλά κατέκτησε σπουδαία νίκη με γκολ του Όσουλα στο φινάλε, επικρατώντας με 2-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας για 7η φορά στην Ιστορία της και πρώτη μετά το 2020, όταν και κατέκτησε το δεύτερο τρόπαιό της στη διοργάνωση, προκρίθηκε η Ρεάλ Σοσιεδάδ.
Με ένα γκολ του Σάκα η Άρσεναλ πέρασε από την έδρα της Μπράιτον με 1-0 και άφησε επτά βαθμούς πίσω τη Μάντσεστερ Σίτι. Εμφατικό διπλό με φόντο την τετράδα για την Τσέλσι, νίκη-ανάσα για τη Γουέστ Χαμ.