Παναθηναϊκός: Το δυνατό τεστ με την Εφές και οι ανακοινώσεις για Πονίτκα
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Εφές στην πρεμιέρα του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», ενώ εντός της ημέρας αναμένεται η επισημοποίηση της απόκτησης του Ματέουζ Πονίτκα
Οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα έχουν την ευκαιρία απόψε (21:00, ΕΡΤ3) να πάρουν γεύση από την ομάδα τους, η οποία θα αντιμετωπίσει την Αναντολού Εφές για το τουρνουά που γίνεται στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου.
Οι Πράσινοι θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους κόντρα στην τουρκική ομάδα, που δε θα έχει στη διάθεσή της τον τραυματία Σέιν Λάρκιν, αλλά έχει κάνει σπουδαίες μεταγραφές, αποκτώντας τους Κλάιμπερν, Ζίζιτς, Πολονάρα και Εμπάι.
Από την άλλη, ο Ντέγιαν Ράντονιτς δε θα έχει στη διάθεσή του τον Μάριους Γκριγκόνις, καθώς δεν έχει επανέλθει πλήρως μετά το διάστρεμμα που είχε υποστεί στο Ευρωμπάσκετ.
Αξίζει να σημειωθεί πως στο πρώτο ματς της ημέρας αναμετρώνται η Μακάμπι Τελ Αβίβ του Όντεντ Κάτας με την Αρμάνι Μιλάνο στις 18:00, με τους δύο νικητές και τους δύο ηττημένους να δίνουν ραντεβού για το Σάββατο.
Επιπλέον, εντός της ημέρας αναμένεται η επισημοποίηση της απόκτησης του Ματέουζ Πονίτκα, ενώ το πρόγραμμα περιλαμβάνει και τα αποκαλυπτήρια για τη νέα φανέλα του Τριφυλλιού.
LIVE: Παναθηναϊκός – Βόλος. Παρακολουθήστε live στις 21:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Βόλος για τη 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1.
Ο ΠΑΟΚ «εγκλωβίστηκε» στο Περιστέρι από την πολύ καλή άμυνα του Ατρομητου, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 (17' Σταυρόπουλος, 90+5'πεν Φαν Βέερτ, σε παιχνίδι για την 14η αγωνιστική της Super League.
Έβγαλε ρεκόρ η νίκη της Σίτι επί της Κρίσταλ Πάλας για Γκουαρντιόλα και Χάαλαντ. Ο πρώτος έφτασε πιο γρήγορα στις 150 νίκες με τουλάχιστον 3 γκολ και ο δεύτερος έχει περισσότερα γκολ από τον Πορτογάλο