Σάνα Μάριν: Δημόσια στήριξη από την Χίλαρι Κλίντον – Ανάρτησε φωτογραφία της από δικό της χορό σε πάρτι
Η Σάνα Μάριν δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει δημόσια την Χίλαρι Κλίντον για την στήριξη, αναπαράγοντας την ανάρτηση της Αμερικανίδας πολιτικού και γράφοντας «Ευχαριστώ».
Στο πλευρό της πρωθυπουργού της Φινλανδίας, Σάνα Μάριν, στάθηκε η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ και πρώην υποψήφια πρόεδρος, Χίλαρι Κλίντον, με μία πολύ χαρακτηριστική ανάρτηση.
Η Χίλαρι Κλίντον δημοσίευσε στο twitter μία φωτογραφία της από ένα ξέφρενο δικό της πάρτι, όταν ήταν ακόμη υπουργός Εξωτερικός των ΗΠΑ.
«Όπως είπε η Ann Richards, ‘Η Τζίντζερ Ρότζερς έκανε ό,τι έκανε ο Φρεντ Αστέρ. Απλώς το έκανε προς τα πίσω και με ψηλοτάκουνα.’ Εδώ είμαι στην Καρταχένα ενώ ήμουν εκεί για μια συνάντηση ως υπουργός Εξωτερικών. Συνέχισε να χορεύεις, @marinsanna», έγραψε χαρακτηριστικά.
As Ann Richards said, «Ginger Rogers did everything that Fred Astaire did. She just did it backwards and in high heels.»
Here’s me in Cartagena while I was there for a meeting as Secretary of State.
Η Φινλανδή πρωθυπουργός δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει δημόσια την Χίλαρι Κλίντον για τη στήριξη, αναπαράγοντας την ανάρτηση της Αμερικανίδας πολιτικού και γράφοντας «Ευχαριστώ».