Βασίλειος Κωστέτσος: Στο νοσοκομείο μετά από επίθεση που δέχτηκε στο κέντρο της Αθήνας
Άγνωστοι τον πέταξαν από τα σκαλιά του Συντάγματος προσπαθώντας να τον κλέψουν
Σε μία καταγγελία – σοκ προχώρησε ο Βασίλειος Κωστέτσος, ο οποίος το βράδυ της Πέμπτης (11/8) δέχτηκε επίθεση στο κέντρο της Αθήνας.
Σε ανάρτησή του στο Instagram, o γνωστός σχεδιαστής περιγράφει ότι βρισκόταν με φιλικό του πρόσωπο στο Σύνταγμα, όταν μια ομάδα αλλοδαπών κατευθύνθηκε προς το μέρος τους και τους επιτέθηκαν για να τους ληστέψουν.
Όπως αναφέρει, αρχικά τους έκλεισαν τον δρόμο και τους πέταξαν μπουκάλια. Τον ίδιο τον πέταξαν από τα σκαλιά και τον φίλο του τον χτύπησαν με στιλέτο το πρόσωπο.
- Διαβάστε επίσης: Παρ’ ολίγον έγκλημα στο κέντρο της Σπάρτης – Βγήκαν μαχαίρια
«Ώσπου να αντιδράσουμε…»
Έγραψε συγκεκριμένα σε story του: «Στην καρδιά της Αθήνας, πριν από λίγο στα σκαλιά της πλατείας Συντάγματος, όπως κατεβαίνουμε να πάμε προς Ερμού, έπεσε ένα μπουλούκι από αλλοδαπούς: Αλγερινοί ή Πακιστανοί με σκοπό να μας κλέψουν, κλείνοντας μας τον δρόμο. Αντιληφθήκαμε αμέσως την πρόθεση τους για κλοπή. Ώσπου να αντιδράσουμε, πετάγοντάς μας μπουκάλια, χτύπησαν τον φίλο μου με στιλέτο στο πρόσωπο τραυματίζοντας τον. Εμένα με πέταξαν με την μούρη από τα σκαλιά. Και αστυνομία πουθενά! Ύστερα θέλουμε και τουρισμό. Καμία προστασία. Αίσχος».
Τελικά ο Βασίλειος Κωστέτσος τη γλίτωσε με μια ελαφριά διάσειση και έναν τραυματισμό στο χέρι, στη μέση και τον αυχένα.
«Ευτυχώς μόνο ελαφριά διάσειση και κακώσεις στο χέρι, στον αγκώνα, στη μέση και στον αυχένα, από τα σκαλιά που με πέταξαν. Στο κέντρο της Αθήνας. Πώς δεν μας σκότωσαν! Καμία προστασία», κατέληξε.

- Γεμάτες με τοξικές στρατιωτικές βάσεις οι ΗΠΑ – Χιλιάδες στρατιωτικοί μολυσμένοι
- Στρατιωτικές δαπάνες: η νέα πραγματικότητα της ΕΕ
- Η Σίλικον Βάλλεϋ πίσω από τα επεκτατικά σχέδια του Τραμπ στη Γροιλανδία;
- Η Richemont «λάμπει» ξανά με εκτόξευση των πωλήσεων από Cartier και Van Cleef
- Οι δυνάμεις ασφαλείας στην Αϊτή διεξάγουν εκστρατεία κατά των συμμοριών και καταστρέφουν κρησφύγετα
- Ο Τραμπ θέλει 1 δισ. δολάρια από κάθε κράτος για να γίνει μέλος στο Συμβούλιο Ειρήνης
- Γιατί ο Τραμπ στρέφεται κατά της JP Morgan;
- Καταζητούμενος από το Top 10 του FBI συνελήφθη στο Μεξικό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/spenser-sembrat-i607NbWkXow-unsplash-315x220.jpg)










































![Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/guatemala-prison-315x220.jpg)
























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442