Πρώην νοσοκομείο στο Δήμο Γρεβενών θα μετατραπεί σε φοιτητική εστία
Σε φοιτητική εστία πιθανόν να μετατραπεί το παλαιό νοσοκομείο Γρεβενών, σύμφωνα με ισχυρισμούς του Δημάρχου και κατόπιν της συνάντησης που είχε με τον Υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη, στην Αθήνα.
Σημαντικές υπουργικές δεσμεύσεις υπέρ των Γρεβενών, έφεραν οι αυθημερόν επαφές με κυβερνητικά στελέχη που είχε ο Δήμαρχος Γιώργος Δασταμάνης στην Αθήνα, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Χρήστο Τριγώνη, παρουσία του Βουλευτή Γρεβενών Ανδρέα Πάτση, σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται η δημοτική αρχή.
Ειδικότερα, η ορθή αξιοποίηση για το παλαιό νοσοκομείο, η συνεχής συντήρηση του ορεινού οδικού δικτύου αλλά και η δυνατότητα οριστικής επίλυσης των προβλημάτων από τις βραχοπτώσεις που σημειώνονται στον οικισμό Σπηλαίου, τέθηκαν επί τάπητος στις συναντήσεις, με τον Υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη και τον Υφυπουργό Μεταφορών & Υποδομών Γιώργο Καραγιάννη.
Σύμφωνα με τον κ. Γιώργο Δασταμάνη Δήμαρχο Γρεβενών, ο κ.Πλεύρης είδε πολύ θετικά την τεκμηριωμένη πρόταση της Δημοτικής Αρχής για την μετατροπή του πρώην νοσοκομείου σε νέες σύγχρονες φοιτητικές εστίες, οι οποίες – μέσω του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας – θα προστεθούν στις ήδη υπάρχουσες, στηρίζοντας εμπράκτως τις δομές παιδείας της πόλης.
Από την πλευρά του, ο κ. Καραγιάννης, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η Δημοτική Αρχή Γρεβενών, δεσμεύτηκε για την άμεση χρηματοδότηση του έργου συντήρησης του δημοτικού οδικού άξονα Πανόραμα-Λάβδα-Περιβολάκι με 700.000 ευρώ, όπως και την καθοριστική συνδρομή του ίδιου του Υπουργείου, σε συνεργασία με την εταιρεία «Εγνατία Οδός A.E.», για τη δυνατότητα άρσης της επικινδυνότητας των βραχοπτώσεων στην κοινότητα Σπηλαίου.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας