Ο Χαβιέ Μεντόσα αποτελεί παρελθόν από τον Παναιτωλικό, καθώς θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ιωνικό και αποχαιρέτησε την ομάδα του Αγρινίου με μια ανάρτηση του στο Instagram.
Αναλυτικά όσα έγραψε:
«Έφτασε το τέλος ενός νέου σταδίου, δεν ξέρω πώς να εκφράσω αυτό που νιώθω. Δεν μου αρέσουν οι αποχαιρετισμοί, ακόμα περισσότερο όταν δεν ήταν στα σχέδιά μου να φύγω, ειπώθηκαν πάρα πολλά ψέματα για μένα, τις απαιτήσεις μου και τις προσφορές που δεν ήρθαν ποτέ στο τέλος. Αυτά τα δύο χρόνια είχαμε κακές στιγμές, άλλες καλές γεμάτες χαρά και λύπη όπως συνηθίζεται στο ποδόσφαιρο. Είναι δύσκολο να βρεις ένα επίθετο που να περιγράφει αυτό που έζησα πέρυσι τόσο ως ομάδα όσο και ως άτομο.
Ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, το προπονητικό επιτελείο, τους κινησιολόγους, τους γιατρούς και όλους τους ανθρώπους που εργάζονται στον σύλλογο, τέλος τους φιλάθλους για την αμέριστη υποστήριξη και στοργή που μας έδωσαν σε όλη τη διάρκεια του τουρνουά, είμαι ήρεμος γιατί έδωσα τα πάντα και εκπλήρωσα τους στόχους που μπήκαν στην αρχή της σεζόν, παίρνω μαζί μου τις καλύτερες αναμνήσεις από αυτόν τον όμορφο σύλλογο και αυτήν την όμορφη πόλη και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Παναιτωλικό που μου άνοιξε τις πόρτες στο ελληνικό ποδόσφαιρο, είμαι σίγουρος ότι θα συναντηθούμε ξανά ή τουλάχιστον αυτό θα ήθελα!!
Η Φενέρμπαχτσε ξέσπασε στο 3ο δεκάλεπτο, έφτασε τη διαφορά ακόμη και στους 28π. (81-53) για να επικρατήσει τελικά της Μπασκόνια στην Κωνσταντινούπολη με 84-71, φτάνοντας τις 16 νίκες σε 24 ματς, με αγώνα λιγότερο.
LIVE: Ίντερ – Πίζα. Παρακολουθήστε live στις 21:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ίντερ – Πίζα για την 22η αγωνιστική της Serie A. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 2.
Ενόψει του αγώνα του Champions League, ο τεχνικός της Μπενφίκα Ζοσέ Μουρίνιο «κάρφωσε» με δηλώσεις του τον Αλβάρο Αρμπελόα, χωρίς να τον κατονομάσει. Τι απάντησε ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης