«Αεράτη» Σάκκαρη, προκρίθηκε στα ημιτελικά (2-0)
Με μια σαρωτική εμφάνιση η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε εύκολα με 2-0 σετ (6-0, 6-3) της Ντάρια Κασάτκινα και προκρίθηκε στα ημιτελικά του τουρνουά του Βερολίνου
Η Μαρία Σάκκαρη ήταν άψογη σήμερα και νίκησε πολύ εύκολα με επιβλητική εμφάνιση την Ντάρια Κασάτκινα με 2-0 σετ (6-0, 6-3).
Έτσι, η ελληνίδα πρωταθλήτρια προκρίθηκε στα ημιτελικά του τουρνουά του Βερολίνου (WTA, 500).
Αξίζει να σημειωθεί πως αυτός θα είναι ο πρώτος ημιτελικός της Σάκκαρη σε γρασίδι.
Η Σάκκαρη έσπασε επίσης μια κατάρα, καθώς, ύστερα από τέσσερις ήττες σε ισάριθμους αγώνες κόντρα στην Κασάτκινα, πήρε επιτέλους την πρώτη της νίκη με αντίπαλο τη ρωσίδα αθλήτρια.
Στα ημιτελικά η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Μπελίντα Μπέντσιτς – Βερόνικα Κουντερμέτοβα.
Το πρώτο σετ ήταν τέλειο για τη Μαρία Σάκκαρη, καθώς το πήρε με 6-0, μην αφήνοντας κανένα απολύτως περιθώριο αντίδρασης στην Κασάτκινα.
Στο δεύτερο σετ η Ρωσίδα ήταν πιο ανταγωνιστική, καθώς έκανε δύο break, ισοφάρισε για λίγο σε 3-3, αλλά η Σάκκαρη «καθάρισε» το ματς με δύο break κάνοντας το 6-3.
Κλειδί της νίκης τα 20 παραπάνω winners της Σάκκαρη έναντι της Κασάτκινα (27-7), τα οποία ουσιαστικά έκριναν την αναμέτρηση.
Δεκαπέντε γκέιμ είχε συνολικά το παιχνίδι, μόλις τρία έχασε η πρωταθλήτριά μας, η οποία δεν έδωσε ποτέ το δικαίωμα στην αντίπαλό της να πιστέψει πως έχει τύχη στο ματς.
- Βεζένκοφ: «Όταν κερδίζεις τον Παναθηναϊκό παίρνεις έξτρα ώθηση»
- Λούδης: «Για αυτό η Ελλάδα είναι το πρώτο φαβορί για το χρυσό μετάλλιο» (vid)
- «Κοντά στην Μπόρνμουθ o Μανδάς» (pic)
- Λειψία – Μπάγερν Μονάχου 1-5: Παράσταση για ένα ρόλο!
- Αίγυπτος – Νιγηρία 0-0 (2-4 πεν.): Στην 3η θέση του Κόπα Άφρικα η ομάδα του Μπρούνο
- Βλάχος: «Η προσοχή μας είναι στην Ιταλία» – Χαλυβόπουλος: «Μεγάλος στόχος το χρυσό» (vid)
- Νότιγχαμ Φόρεστ – Άρσεναλ 0-0: Μπλόκο των «Reds στην πρωτοπόρο της Premier League! (vid)
- Ο Μπαρτζώκας ενημέρωσε για τους τραυματίες του Ολυμπιακού: Τι είπε για Μόρις, Φαλ και ΜακΚίσικ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/spenser-sembrat-i607NbWkXow-unsplash-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442