Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σάκκαρη: «Έπαιξα σχεδόν τέλειο πρώτο σετ – Χαρούμενη που πέρασα στα προημιτελικά»

Σάκκαρη: «Έπαιξα σχεδόν τέλειο πρώτο σετ – Χαρούμενη που πέρασα στα προημιτελικά»

Η Μαρία Σάκκαρη μίλησε για τη νίκη της επί της Ντάρια Σάβιλε, αναφέρθηκε στην επόμενη αντίπαλό της, ενώ έκανε γνωστό τι θα κάνει στο ρεπό της.

Παίζοντας εξαιρετικά σε ολόκληρο το παιχνίδι, η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε 2-0 σετ της Ντάρια Σάβιλε και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του τουρνουά του Βερολίνου.

Η Ελληνίδα τενίστρια στις δηλώσεις της τόνισε πως ήταν πολύ καλή στο πρώτο σετ χωρίς να κάνει λάθη, ενώ επισήμανε ότι το δεύτερο ήταν υψηλού επιπέδου και από τις δύο αντίπαλες. Παράλληλα στάθηκε στην επόμενη αντίπαλό της, ενώ… αποκάλυψε τι θα κάνει στο αυριανό (16/6) ρεπό της.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Σάκκαρη:

Για το παιχνίδι κόντρα στην Ντάρια Σάβιλε: «Δεν θα έλεγα ότι ταλαιπωρήθηκα, διότι η Ντάσα είναι πολύ καλή παίκτρια και θα ανέβαζε την απόδοσή της, θα επέστρεφε δυνατά στο δεύτερο σετ. Έπαιξα σχεδόν τέλειο πρώτο σετ, με ελάχιστα αβίαστα λάθη, ήμουν επιθετική, αλλά νομίζω ότι το δεύτερο σετ ήταν υψηλού επιπέδου και από τις δύο μας. Παρέμεινα συγκεντρωμένη στους κρίσιμους πόντους και ειδικά στα τελευταία δύο γκέιμ. Είμαι πολύ χαρούμενη που πέρασα στα προημιτελικά».

Για το τι κοιτάει περισσότερο μετά από ένα ματς: «Εξαρτάται από την ψυχολογία. Προσπαθώ να συγκεντρωθώ σε αυτά που πήγαν καλά και να βρω αυτά που δεν πήγαν τόσο καλά, για να τα βελτιώσω στο επόμενο ματς. Σε αυτά τα παιχνίδια δεν έχεις πολλές ευκαιρίες, όλα τα κορίτσια είναι καλές παίκτριες και αν έχεις μία ευκαιρία πρέπει να την εκμεταλλευτείς, να είσαι πολύ προσεχτική».

Για την επόμενη αντίπαλό της, την Ντάρια Κασάτκινα: «Διανύει εξαιρετική σεζόν, παίξαμε στη Μαδρίτη, όπου εκείνη ήταν πολύ καλή ενώ εγώ δεν ήμουν σε καλή κατάσταση. Αλλά μπράβο της, η χρονιά της είναι εξαιρετική. «Ξεπετάχτηκε» σε πολύ μικρή ηλικία και είναι σπουδαία πρωταθλήτρια. Είναι συναρπαστικό που θα την αντιμετωπίσω».

Για το τι θα κάνει στο αυριανό ρεπό της: «Θα κάνω προπόνηση και αν έχει πολλή ζέστη θα μείνω μετά στο ξενοδοχείο, απλά να ξεκουραστώ».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024