Δύο τεράστια φίδια περίπου 3 μέτρων κατατρόμαξαν αγρότη, ο οποίος εκτελούσε αγροτικές εργασίες τις προηγούμενες μέρες στην ευρύτερη περιοχή των Φιλιατρών. Τα ερπετά είχαν τυλιχθεί πάνω από ένα ελαιόδεντρο και δεν έφευγαν.
Σύμφωνα με το Gargalianoionline, ο αγρότης δεν είχε αντιληφθεί την παρουσία τους και μόλις τα είδε σε απόσταση ενός μέτρου από το κεφάλι του πάγωσε!
Πηγή εικόνας: Gargalianoionline
Τα φίδια εκτιμάται ότι ήταν Λαφιάτες και μπορούν να φτάσουν μέχρι και τα 4 μέτρα.
Κυνηγούν κυρίως στο έδαφος αλλά σκαρφαλώνουν συχνά σε δέντρα και θάμνους. Τρέφονται με μικρά θηλαστικά όπως αρουραίους και άλλα τρωκτικά, μικρά κουνέλια, πτηνά, σαύρες, αμφίβια και αυγά.
Είναι μέτριας επιθετικότητας φίδια που δαγκώνουν αν αρπαχτούν.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας