Ατζέντης Λεβαντόφσκι: Η Μπάγερν είναι παρελθόν για τον Ρόμπερτ – Θέλει να φύγει
Ο ατζέντης του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, Πίνι Ζάχαβι, σε συνέντευξη που παραχώρησε τόνισε πως για τον πελάτη του αποτελεί παρελθόν η σχέση του με την Μπάγερν
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Bild, ο ατζέντης του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, Πίνι Ζάχαβι, εξέφρασε ακόμη μια φορά την επιθυμία του πολωνού επιθετικού να αποχωρήσει από την Μπάγερν, τονίζοντας πως το να αγωνιστεί στην Μπαρτσελόνα αποτελεί όνειρο για εκείνον.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Η Μπάγερν είναι παρελθόν για τον Ρόμπερτ. Δεν υπήρξε πρόταση για νέο συμβόλαιο, θέλει να φύγει έπειτα από 8 χρόνια και να πραγματοποιήσει το όνειρό του, είναι 34 χρονών.
Θέλει να φύγει το καλοκαίρι και κανείς μας δε λογαριάζει τα χρήματα. Δεν αισθάνεται ότι εισέπραξε τον απαιτούμενο σεβασμό από τη διοίκηση της Μπάγερν.
Η Μπάγερν δεν έχασε τον Ρόμπερτ μόνο ως ποδοσφαιριστή, αλλά και ως άνθρωπο. Λένε ότι έχει συμβόλαιο έως το 2023; Φυσικά, ας τον κρατήσουν ακόμη ένα χρόνο, αλλά είναι κάτι που δεν το συνιστώ στην Μπάγερν».
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας απόψε την Παρτιζάν (14/1, 20:30) και η Ερυθρόλευκη ΚΑΕ δημοσίευσε ένα βίντεο με όμορφες στιγμές πριν το παιχνίδι.
Την ήττα με 2-0 σετ γνώρισε η Δέσποινα Παπαμιχαήλ από την Γιούλια Σταροντούμπτσεβα στα προκριματικά του Αυστραλιανού Όπεν και αποκλείστηκε από τη συνέχειά τους.